10:02
Оздоблювальний матеріал: що краще - гіпсокартон або штукатурка

штукатурка Для того щоб у квартирі створити ніші, різнорівневі стелі, полиці, портал для каміна та інші, різноманітні декоративні конструкції, а стіни були рівними, ніяк не обійтися без штукатурних робіт і монтажу гіпсокартону. Стіни потрібно рівняти, оскільки ідеально рівними вони не бувають. Якщо стіни нерівні, то інтер'єр не буде привабливим, незалежно від того, яким би якісним і красивим не було б оздоблення.

Гіпсокартон та штукатурку використовують для вирівнювання стін. Найкраще користуватися штукатуркою, а гіпсокартон використовуватиме створення різноманітних декоративних елементів. Якщо рівняти стіни гіпсокартоном, то доведеться відмовитися від кількох сантиметрів, оскільки він зменшує розміри простору.

Якщо ви хочете обкладати кімнату мінімальною кількістю меблів, але у вас безліч різноманітних сувенірів, книг, дисків і т.д., то сміливо обробляйте стіни штукатуркою, а полички створюйте за допомогою гіпсокартону. Такі полички не тільки допоможуть вам розмістити всі необхідні предмети, а й послужать елементом декору.

гіпсокартон

Звичайно ж, вибір лише за вами. Інформація, викладена у статті, має допомогти.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 290 | Додав: admin | Теги: оздоблювальний, матеріал, гіпсокартон, штукатурка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]