22:15
Переваги єврошиферу
До сучасних покрівель висувається чимало вимог. Вони повинні надійно захищати внутрішній простір від холоду, ультрафіолетових променів, опадів та інших факторів. Крім цього значну роль відіграє рівень забезпечення комфортних умов проживання, тобто, теплоізоляція, звукоізоляція і захист від пилу.
Крім цього, дах є важливим елементом зовнішнього вигляду будівлі і, нарівні з фасадом, відповідає за красу будівлі.

На сучасному ринку можна знайти безліч матеріалів, які в тій чи іншій мірі відповідають всі описаним вимогам. Одним з них, що відповідає не тільки вітчизняним, а й європейським стандартам якості, є єврошифер.

Зовні матеріал дуже схожий на звичайний шифер і має форму хвилеподібних аркушів. Однак на цьому вся подібність завершується. Єврошифер є гнучким матеріалом, який допускає певну деформацію і оперативну реакцію на зміну форми даху.

Виробляється він з матеріалів на основі полімерних або стеклохолстів чи целюлозних волокон. Така сировина просочується бітумом або полімерним сполукою для гідроізоляції.

Єврошифер - це дуже вигідний матеріал з економічної точки зору. Він має досить доступну вартість і низьку вагу, завдяки чому можна істотно заощадити на зведенні обрешітки і крокв. Крім цього істотно полегшується транспортування листів, а монтаж відбувається швидко і просто. Проводити монтаж можна навіть при мінусовій температурі.

Важливим фактором для будь-якого споживача є зовнішній вигляд покрівлі. За цим показником єврошифер практично не має рівних, так як завдяки сучасним пігментам він може придбати практично будь-який відтінок, а покрівля буде відповідати інтер'єру будь-якої ділянки.

При виробництві використовуються тільки екологічно чисті компоненти, тому матеріал не може завдати шкоди здоров'ю людини або навколишньому середовищу.

Завдяки гнучкості єврошифер може бути використаний на покрівлях зі складною конфігурацією і для реставрації старих дахів, так як він чудово укладається поверх старого металевого покриття або шиферу.

Різновидами єврошиферу є прозорий шифер і ондулін.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2057 | Додав: admin | Теги: переваги єврошиферу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]