21:10
Переваги підвісних стель

Стеля, поряд зі стінами і підлогою, є дуже важливою частиною інтер'єру будь-якого приміщення, тому при ремонті на неї також потрібно звернути увагу для створення естетично привабливої композиції. Ускладнюється ситуація тим, що на стелі, як правило, не розташовується ніяких додаткових предметів (крім освітлення), тому будь-які нерівності і дефекти на поверхні кидаються в очі і псують загальне враження від обробки.

Раніше методи обробки обмежувалися побілкою або фарбуванням, але на сьогоднішній день споживачу пропонується безліч інноваційних методів, які допоможуть відмінно прикрасити житло. Одним з таких методів є застосування підвісних конструкцій.

При монтажі такої конструкції між базовою підставою і нею залишається невеликий зазор. Це, звичайно, трохи зменшує висоту приміщення, однак такий повітряний прошарок дуже корисний: всередину можна змонтувати елементи електричної проводки або вентиляційної мережі, приховавши їх від сторонніх поглядів. До того ж повітряний прошарок сприяє підвищенню рівня тепло- і звукоізоляції.

Простота монтажу є незаперечною перевагою натяжних стель. З їхньою установкою може впоратися навіть новачок, тому нерідко споживачі займаються установкою самостійно. Головне при проведенні такої процедури правильно спорудити каркас, до якого кріпляться листи або панелі фінішної обробки.

В якості фінішного оздоблювального матеріалу можуть бути використані різні види панелей, що дозволяє істотно заощадити на спорудженні стелі. Завдяки особливостям монтажу підвісна стеля дозволяє приховати всі дефекти базового підстави - різні тріщини, деформації відколи і будь-які інші.

Також при грамотному монтажі будь-які елементи системи можна демонтувати і замінити при необхідності. Використання різних матеріалів для фінішної обробки допоможе додати стелі бажаний зовнішній вигляд і відмінно прикрасити її. Важливо вибирати такий матеріал, який зміг би прослужити тривалий період і легко очищався б від стійких забруднень.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1061 | Додав: admin | Теги: стеля, підвісні, Перевага | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]