15:02
Переваги швидкомонтованих споруд з сендвіч-панелей
Сучасний світ вимагає проведення різних процесів, у тому числі і будівельних, в максимально короткі терміни. Особливо це актуально при спорудженні комерційної нерухомості, адже чим раніше об'єкт почне працювати - тим раніше він почне приносити прибуток.
Тому на сьогоднішній день широко застосовуються різні матеріали, які виробляються в заводських умовах і доставляються на будівельний майданчик в готовому вигляді, що значно спрощує монтаж і скорочує його терміни.

Одним із сучасних матеріалів подібного штибу є сендвіч-панелі, споруди які абсолютно не поступаються будинкам з традиційних матеріалів за основними характеристиками, при цьому дозволяють провести будівництво значно швидше і дешевше.

Значною перевагою є незначна вага панелей, завдяки чому не потрібне спорудження масивного фундаменту. А його вартість, як відомо, може становити до 30% вартості всього будинку.

Також це перевага значно спрощує монтаж і транспортування сировини до майданчика. Проводити будівництво можна в будь-яких погодних умовах - навіть при негативній температурі і опадах, так як процес не вимагає застосування рідких будівельних сумішей.

Найчастіше застосовується така технологія для зведення не тільки житлової нерухомості, але і різних складів, промислових об'єктів, торгових центрів, будівельних і дачних побутівок, споруд для сільськогосподарських потреб і безлічі інших конструкцій.

Будинки в повній мірі відповідають всім вимогам з екологічної чистоти та безпеки. Вони абсолютно безпечні для людини і навколишнього середовища. Ще в заводських умовах матеріал забарвлюється в потрібний колір, тому він може придбати необхідний зовнішній вигляд.

Для забезпечення комфортних умов проживання між панелями облицювання прокладається прошарок сучасного теплоізоляційного матеріалу, який істотно підвищує показники стін щодо тепло- та звукоізоляції.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1808 | Додав: admin | Теги: швидкомонтовані споруди з сендвіч п | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]