15:05
Персиковий колір в інтер'єрі

  При створенні будь-якого стилю в інтер'єрі будь-якого приміщення колір грає основну роль, створюючи особливу атмосферу, комфорт і затишок. При виборі кольорів і відтінків, як правило, перевага віддається ніжним, ласкавим і теплим, в це число входить і персиковий колір. Якщо в інтер'єрі використовують колір персика, то кімната наповнюється характерним м'яким теплом і комфортом.

Колір персика більш приглушений в дизайні кімнати дозволяє створити унікальну атмосферу, яка здатна викликати тільки приємні емоції, часто його застосовують при оформленні кімнат для відпочинку і спалень. Насичений відтінок створює атмосферу спокою і тепла, дозволяє забути всі неприємності та негаразди - це колір настрою.

У будь-який час доби в кімнаті, оформленій в такому душевному кольорі будь-якого відтінку, завжди приємно і радісно знаходиться і не хочеться її покидати. Неповторність і бархатистість кольору візуально здається шорсткою і оригінальною, це сприйняття кольору йде на підсвідомому рівні, асоціюється з яскравою і соковитою шкіркою персика. Людському оку дуже приємна і ніжна текстура, яку дає цей унікальний приємний колір персика.

Колір стиглого персика - ідеальне рішення для створення інтер'єру в спальній кімнаті та вітальні, особливо приємні всі його ніжні відтінки, які дозволяють зануритися в ідеальну атмосферу ніжності, ласки, комфорту і душевного тепла і дозволяє повністю відпочити від суєтної сучасного життя душею і тілом.

Дизайнери, використовуючи його в оформленні інтер'єру, застосовують унікальні властивості персикового кольору. Теплі відтінки, ідеально підходячи для любителів тепла, більш прохолодну і легку атмосферу дозволяють створювати більш ніжним, розбавленим кольором, особливо якщо його поєднувати зі світло-рожевими розмитими акцентами. Цей дизайнерський прийом дає відчуття м'якої і приємної теплоти в найхолодніші зимові дні, а легку приємну свіжість - влітку.

Серед сучасників в тренді дизайн, виконаний в етнічному стилі, тут використовують гру різних відтінків кольору персика, вони ідеально поєднуються між собою. Ніжні або яскраві переходи від соковитого до самого ніжного відтінку перетворюють кімнату в ідеальне місце неймовірного затишку, де можна спокійно відпочити.

Персиковий колір ідеально поєднується з кованими і темними дерев'яними елементами, фіолетовим, природним зеленим, білим і багатим золотом кольором.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1803 | Додав: abel | Теги: інтер'єр, Персиковий колір, Персиковий колір в інтер'єрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]