08:59
Плюси і мінуси підвісних унітазів

Плюси і мінуси підвісних унітазів

підвісний унітаз Підвісні унітази виглядають акуратно і стильно, привносячи в інтер'єр ванни сучасний дух мінімалізму. Конструкція даного санфаянса відрізняється від класичної: всі комунікації, включаючи бачок, приховані в стіні. Перед покупкою підвісного унітазу варто зважити всі за і проти і вирішити, чи підходить такий варіант конкретно для вас.

Переваги підвісних конструкцій

Головна перевага таких унітазів - це, безумовно, привабливий зовнішній вигляд. Особливо актуально така модель буде виглядати в сучасних інтер'єрах в стилі мінімалізм або хай-тек.

Іншим плюсом є економія простору. Відсутність бачка, кранів і труб позбавить від відчуття захаращеності, і кімната буде виглядати візуально просторіше.

Варто відзначити і таку властивість, як гігієнічність. Володарям класичних унітазів відомо, наскільки важко очистити простір біля конструкції. Погіршує ситуацію нерівна плитка, яка часто оточує підставу санфаянса. З підвісним унітазом таких проблем немає. Всупереч поширеним побоюванням, дана конструкція відрізняється міцністю і надійністю, витримуючи навантаження до 400 кг.

Підвісний унітаз збирає менше пилу і бруду, від якого важко позбутися в класичних конструкціях (наприклад, на стику бачка і сидіння). Ще однією перевагою такої системи є безшумність роботи. Стіна, як правило, заглушає звуки, що видаються бачком під час набору води.

Недоліки підвісних конструкцій

Установка такого унітазу - це досить складна робота, тому довіряти її варто тільки грамотним фахівцям. Також краще подбати про можливість доступу до прихованих комунікацій в разі аварії або протікання.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 810 | Додав: abel | Теги: дизайн, туалет, поради, санфаянс, ванна, підвісний, унітаз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]