09:27
Поради: основні правила вибору шафи-купе

Нас часто питають, а тому ми в zhytlonews.com завжди раді допомогти нашим клієнтам, розповідаємо, як підбирати меблі і як зробити правильний вибір. Іноді навіть малюємо макети, креслимо інтер'єри, вибираємо кольори ... А потім чуємо:

- Ні, я хочу таку шафу, як у моєї подруги. Вона її замовила в одній фірмі, а там поки замовлень не приймають. Ось вирішили до вас звернутися ...

Здається, нічого страшного і незвичайного в тому, що людина захотіла шафу-купе для спальні, як у подруги, немає. Але потім починають з'ясовуватися цікаві обставини. Виявляється, подруга живе у великому будинку, шафу замовляла в спальню з двома великими вікнами. Площа приміщення - 30 квадратних метрів. Колір спальні був темним, з великими вставками з коричнево-чорної шкіри. Від нього прямо віяло розкішшю. Загалом, перед нами на фотографії постав такий собі зразок ідеальної класики з масою деталей, які хотілося розглядати нескінченно. А що ми побачили у нашої пані? Маленьку кімнатку 4 на 3 метри з єдиним віконцем, яке виходять на північну сторону ... В такому випадку шафа, як у подруги, просто протипоказана. Але людину складно переконати в тому, що вона не права. У підсумку доводиться застосовувати хитрощі і показувати недоліки обраного рішення.

Для того, щоб меблі ідеально підійшли приміщенню, потрібно врахувати низку важливих факторів. Наприклад, вбудовані шафи-купе в спальню хороші лише в тому випадку, якщо площа приміщення не менше 10 квадратних метрів. Якщо менше, то потрібно підбирати більш прості і менш затратні по площі варіації.

У темних кімнатах ні в якому разі не можна встановлювати меблі похмурих відтінків. Звичайно, вони не повинні бути салатового, бірюзового або помаранчевого кольору. Можна обмежитися звичними очима відтінками коричневого, світло-сірого, жовтого, персикового. Це дозволить візуально зробити кімнату затишніше й тепліше. І позитивно вплине на візуальне її сприйняття.

У дитячій кімнаті намагайтеся уникати дешевих матеріалів. Відмовтеся від недорогої фурнітури і потратьте більше коштів на облаштування такої шафи. Навіщо? Всі ми знаємо, наскільки пустотливі і непосидючі діти. І зламати дешевий механізм для них - це що поріг переступити.

Доводчики повинні бути в будь-яких меблів, будь то шафа, шафки або дверцята. Вони дозволять уникнути поломок і продовжать терміни служби меблів.

Краще менше грошей витратити на фасад, ніж відмовлятися від ергономічних полиць. Пам'ятайте, що в будь-якій шафі повинні бути в наявності зручні ящики. Висувні полиці теж не стануть зайвим доповненням, а допоможуть спростити ваше життя.

Регулярно перевіряйте і очищайте від бруду розсувні системи. Зверніть увагу на стільникові ящики і замовте хоча б 1-2 на пробу. Вам гарантовано вони сподобаються!

Кутова шафа для одягу - ідеальне рішення для дитячої кімнати. Але при облаштуванні її внутрішнього наповнення подбайте про ніші і ящики для іграшок. А ще непогано було б обладнати місце для рюкзака і шкільного одягу. Пам'ятайте, що в дитячій шафі обов'язково потрібно передбачити і штангу для вішалок, інакше ви навряд чи зможете привчити дитину до порядку.

Досконалих меблів не буває, але буває такі, що до них наближені. Не варто звертати увагу на те, яким чином облаштовані кімнати у ваших колег, друзів, родичів. Шукайте свої, унікальні і оригінальні, рішення, які допоможуть зробити життя легше, а побут - простіше.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1528 | Додав: abel | Теги: шафа-купе, правила вибору шафи-купе, вибір шафи-купе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]