20:20
Поділ простору у квартирі

поділ простір квартира Оригінальні прийоми зонування простору: різні типи освітлення або візуальне зонування, гра фактур та кольори оздоблювальних матеріалів - є дієвими прийомами зонування приміщення.

Правильно організований простір інтер'єру робить його більш функціональним та збільшує можливості. Дизайн інтер'єру приміщення для великого сімейства може поєднувати простори, поєднувати кухню та кімнату, вітальню та коридор. Об'єднані простори створюють простір і виглядають сучасно.

Кожна кімната (або зона) відрізнятиметься композицією інтер'єру зі своїми меблями та оздоблювальними матеріалами. Дітям просто необхідне окреме приміщення: їхня тонка психіка, що розвивається, періодично потребує візуальної та звукової ізоляції.

поділ простір квартира

Якщо навіть дитяча кімната є спільною для дітей, краще розбити її, утворивши особисту зону кожному. (психологи вважають, що брати з сестрами, які в дитинстві ділять спільний простір на двох, стаючи дорослими, майже не спілкуються один з одним). Окреме приміщення необхідне і для літніх членів сім'ї, оскільки вони частіше потребують відпочинку та усамітнення.

Добре, коли в кімнатах влаштована звукоізоляція, особливо в кімнаті літніх членів сім'ї, спальній та дитячій. Крім звукоізоляційних спеціальних матеріалів можна навіть за допомогою подвійних дерев'яних дверей досягти цього. Якщо не вистачає окремих кімнат на всіх, то можна влаштувати зручні затишні місця відпочинку, де можуть почитати дідусь чи тато, поспілкуватися бабуся та мама, пограти – діти.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 293 | Додав: admin | Теги: Поділ, простір, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]