19:31
Покрівля з металочерепиці

Дах захищає будинок від агресивного навколишнього середовища, і створює особливий мікроклімат всередині будівлі. Тому важливо вибрати найбільш зручний матеріал для покрівлі. Необхідно, щоб він був надійним, довговічним, безпечним і естетично привабливим. Найбільшою мірою цими якостями володіє металочерепиця.

Металочерепиця - це профільований лист оцинкованої сталі товщиною 0,4-0,5 мм з двостороннім полімерним покриттям. Дах з металочерепиці виглядає сучасно і ефектно. Покриття стійке до всіляких забруднень, агресивних УФ-променів. Легка вага, простий монтаж, і доступна ціна зробили металочерепицю одним з найпоширеніших покрівельних матеріалів. Різноманітність колірних рішень, форм, фактур і розмірів дозволяють підібрати її під будь-який колір фасаду і використовувати в самих різних умовах. Металочерепиця з успіхом застосовується в промислових і громадських будівлях, в будівництві котеджів і заміських будинків.

Особливу увагу слід звернути на легку вагу металевої покрівлі, всього 3,8-4,8 кг/м². Це дозволяє істотно заощадити гроші на кроквяній конструкції і робить монтаж металочерепиці простим і швидким. На 100 квадратних метрів покрівлі металочерепицю можна покласти за 2-3 дні.

Щоб отримати красивий і сучасний дах одних листів металочерепиці недостатньо. На сьогоднішній день можна придбати повний комплект покрівлі, а саме: ковзани і карнизи, пластикові та металеві водостоки, снігозатримувачі, покрівельні сходи і містки. Багато чого іншого, що робить покрівлю з металочерепиці безпечною, зручною у використанні, надає даху закінчений вигляд.

Покрівля з металочерепиці не вимагає спеціального догляду і при цьому має досить тривалий термін служби. Якщо всі покрівельні роботи проведені правильно, то дах простоїть до 20 років без ремонту. За останній час продажі металочерепиці значно зросли, і вона стала найпопулярнішим матеріалом для дахів. Можна з упевненістю стверджувати, що і в найближчому майбутньому металочерепиця буде залишатися в лідерах.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 3283 | Додав: admin | Теги: покрівля з металочерепиц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]