19:27
Покупцеві шале в Барселоні в подарунок дадуть електромобіль Тесла

Покупцям, які можуть дозволити собі придбання шале за 3 млн євро, можливо, не потрібні дорогі подарунки від продавця, однак господар особняка в Барселоні все одно готовий "безкоштовно" віддати новому власнику свого будинку електромобіль Tesla Model S.

Крім культової машини, йому дістанеться розкішний будинок площею більше 500 квадратних метрів з сімома кімнатами і шістьма ванними, а також ділянка розміром більше 1250 квадратних метрів з басейном.

"Відмінний будинок з садом, барбекю, басейном з морською водою і системою зарядки електромобілів: в комплекті з шале покупець отримає у власність автомобіль Tesla Model S", - свідчить оголошення, опубліковане на сайті Idealista.

Новий це автомобіль чи з пробігом - в оголошенні не уточнюється, проте на фото демонструється, як він здорово вписується в місцевий гараж і заряджається від розетки. Уточнимо, що п'ятидверний фастбек компанії Tesla Motors сьогодні коштує близько 100 000 доларів.

Як відомо, розкішні автомобілі продавці люблять дарувати до квартир і вілл в Дубаї. Також ця практика була популярна в США кілька років тому, коли після обвалу ринку в 2006 році ніхто просто так не хотів купувати знецінене житло.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1213 | Додав: admin | Теги: барселона, електромобіль тесла, шале, Подарунок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]