02:44
Популярні різновиди сейфів: як правильно обрати надійний сейф

Найбезпечніше зберігати гроші, коштовності та цінні папери в сейфі. Чим більше у будь-якої людини всіляких цінних речей, тим тривожніше її буде за їхнє збереження. Покупка сейфа є практично єдиним способом повністю позбутися від подібних думок. Але ви повинні пам'ятати, що будь тайник можна розкрити, відмінність буде тільки в часі, який знадобитися зломщикові. Для професіонала вистачить і 10 хвилин. Якщо ж у ваш тайник вбудована складна система захисту, то зловмиснику може знадобитися кілька годин. А значить, у вас з'явиться шанс застати злодія зненацька.

Серед сучасних споживачів популярні кілька різновидів схованок. Давайте розглянемо кожну з них більш докладно.

Вбудовані сейфи. Перед покупкою необхідно обов'язково визначитися, що вам найбільше загрожує. Щоб підвищити невразливість сейфа, його потрібно сховати. У цьому вам і допоможе дана модель. Її можна вмонтувати прямо в стіну або підлогу. Це не тільки надійно приховає тайник від чужих, але і заощадить внутрішній простір в кімнаті. Вбудовані пристрої володіють тільки однією доступною панеллю - передньою. Це, звичайно, збільшує захисні якості тайника.

Меблеві сейфи. Кріпляться до внутрішніх стінок меблів. Такі моделі мають невеликі розміри, а також дуже привабливу вартість.

Вогнетривкі або вогнестійкі сейфи. Такий пристрій захистить ваші цінності від вогню, завдяки спеціальній конструкції. Простір між міцними подвійними стінками заповнюється вогнетривким пінобетоном, який при впливах високих температур захищає вміст.

Збройові сейфи. Необхідні для захисту ваших домочадців від вогнепальної зброї та боєприпасів. У такому схованці можна зберігати пістолети і рушниці, а також супутні комплектуючі. Ви можете підібрати сейф під розміри вашої рушниці або від їхньої кількості. Всередині завжди є кріплення для стволів, окреме відділення для патронів. Товщина стін повинна бути більше 3х міліметрів, обов'язково кріплення пристрою до стіни або підлоги. Цінова політика залежить від габаритів пристрою, типу використовуваного матеріалу і замикаючого механізму.

Всі різновиди відрізняються за своїми характеристиками і ціною. Однак не слід економити на такому обладнанні, адже від цього залежить безпека ваших цінностей. Ви повинні врахувати всі можливі негативні фактори, вибрати які найбільш вас лякають і тільки потім відправлятися вибирати сейфи для дому в Києві. Також ви повинні приблизно знати кількість і цінність речей, які ви будете в ньому зберігати. Продумайте місце, де б ви хотіли розташувати пристрій, а також відповідний вам метод кріплення. Вам також слід визначитися з найбільш підходящим вам типом замка, щоб вам було максимально комфортно управляти схованкою. Знаючи відповіді на ці питання, вам буде набагато легше визначитися з моделлю серед величезних асортиментів сучасних магазинів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1521 | Додав: abel | Теги: Вогнетривкі сейфи, СЕЙФ, як правильно обрати надійний сейф, види сейфів, надійний сейф, Меблеві сейфи, Вбудовані сейфи, Популярні різновиди сейфів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]