16:27
Порад: вибір світлодіодної лампи - купуємо якісну продукцію

При організації внутрішнього дизайнерського освітлення світлодіодні LED лампи просто незамінні, адже їхнє чисто випромінюване світло, що виходить з освітлювальної системи, здатне додати сучасному інтер'єру квартири закінчений вигляд. Але, як вибрати для свого будинку підходящий варіант?

LED конструкція світлодіода є новітнім досягненням сучасних технологій в галузі освітлення. Для формування випромінюваного світла використовують лінзи, які володіють ефектом розсіювання. Але, при виборі світлодіодної лампи, найважливішим моментом є місце використання приладу. Від того, для якої мети призначений світильник; для стельової поверхні, вітрини або підсвічування в шафі, залежить необхідна потужність світла і те, який кут має світіння.

Для домашнього світильника підійде світлодіод, потужністю 3-8 Ватт, що буде відповідати потужності 75 Ватт у лампі розжарювання. Прилад високої якості оснащується ребрами на конструкції лампи, які сприяють хорошій тепловіддачі. Якщо їх немає, то продукція не відповідає нормам і, швидше за все, є китайським товаром низької якості.

При виборі лампи, не потрібно приділяти особливу увагу її формі, даний критерій не впливає на технічні характеристики виробу. А ось на упаковку товару слід звернути найпильнішу увагу: на ній має бути штрих-код, всі артикули, інформація про виробника. При цьому, гарантійний термін на виріб, не повинен бути менше двох років; саме таку гарантію дають на світлодіодні лампи, виробники.

У даного типу ламп є такі показник - колірна температура, яка відповідає за колір освітлення. Наприклад, показник 2700К відповідає жовтому світлі, аналогічно тому, який випромінює лампа розжарювання. Показники до 4000К мають найпоширеніше освітлення, звичне нашому оку. До 4500К дає білий світ, дуже близький до денного, сонячного освітлення. Абсолютно прозоре світло з синявою, випромінюють лампи, що мають показник від 5000К. Установка декількох ламп з різною колірною температурою в одній люстрі, здатне створити в кімнаті необхідну теплоту, або навпаки, холодність.

Яскравість випромінюваного світла визначається люменами, інформацію про які можна знайти на упаковці товару, кількість споживаної енергії про що не говорить, якщо справа стосується світлодіодів; споживаючи всього 3 Ватта, лампа може мати яскравість аналогічно лампі розжарювання в 40 Ватт.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1334 | Додав: abel | Теги: вибір світлодіодної лампи, LED освітлення, світлодіодна лампа, LED лампа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]