15:31
Порада: як провести операцію з нерухомістю

Будь-які угоди з нерухомістю повинні проводитися під контролем юриста, якщо хочете уникнути будь-яких непорозумінь. Важливо, щоб всі документи були правильно оформлені. Потрібно розуміти, що будь-які дії з нерухомістю вимагають наявності відповідного досвіду та знань.

Як відомо, угоди з нерухомістю (наприклад, продаж квартир чи оренда) завжди пов'язані з великими грошовими сумами, що привертає нечесних людей. Це одна з численних причин, щоб довірити вирішення даного завдання професіоналам.

При виборі житла необхідно звертати увагу на самі різні сторони цього питання. Насамперед, потрібно визначитися в якому районі міста повинна бути розташована майбутня власність. Вирішення цього питання може залежати від близькості розташування роботи, школи, якогось навчального закладу та інше. А може ви бажаєте знайти житло недалеко від ваших родичів, що дозволить частіше зустрічатися у вільний час? Вартість квартири залежить від близькості до станції метро і міського транспорту. Майбутній власник житла повинен отримати повну інформацію про стан квартири, каналізації, труб, опалення та інше.

Якщо ви віддаєте перевагу жити подалі від столичної суєти, то можна купити квартиру під Києвом. Зараз існує досить багато пропозицій у цій галузі. Є можливість вибрати квартиру в новобудові. Тоді вам самостійно доведеться робити ремонт. Але ціна, як правило, нижче на подібне житло. І це дозволяє зробити той дизайн приміщення, який більше до душі саме вам. Або ж вибрати житло під ключ, де вже зроблений євроремонт і можна в'їжджати, і жити. Ті, хто купують нерухомість за містом, мають свій транспорт, тому для таких людей важлива наявність гаража або автостоянки. Нове житло зазвичай дорожче, ніж вторинне.

Люди, які бажають продати квартиру, повинні враховувати кілька моментів. Перед показом своїх кімнат, треба постаратися привести все в порядок. Важливо щоб у покупця залишилося позитивне враження від відвідування. Бажано вимити вікна, прибрати зі столу зайві предмети, постелити чисті доріжки. Якщо в будинку є тварини, то рекомендується прибрати їх на цей час і використовувати різні аромосвічки для ліквідації неприємних запахів. Також подивіться, в якому стані сходовий майданчик і ліфт. При необхідності рекомендується привести їх в порядок і прибрати все сміття.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1503 | Додав: abel | Теги: операція з нерухомістю, здати квартиру, купити квартиру, продати квартиру, операції з нерухомістю, зняти квартиру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]