03:28
Порада: перетяжка - нове для життя для старих меблів

Меблі - це дуже істотна частина інтер'єру будинку. І практично кожен власник меблів до них прив'язується, так що навіть коли меблі втрачають свій привабливий зовнішній вигляд, розлучатися з ними все рівно не хочеться. Одночасно з тим, тримати в будинку такі меблі, які вже не здатні викликати позитивних емоцій, теж навряд чи кому захочеться. Що ж можна зробити, щоб одночасно зберегти привабливий вигляд своїх меблів і не бути змушеним йти в магазин і витрачати свої гроші на нову - як правило, не дуже, то й дешеві меблі?

Як показує практика, найкращим зі способів це зробити є такий варіант, як перетяжка. Саме перетяжка меблів дозволяє зробити так, щоб старі меблі повністю вас влаштовували. І щоб ніхто, крім вас, і не здогадувався, що меблі ці старі, а не тільки що куплені. Тому, якщо ви також вирішили поміняти зовнішній вигляд для вашої старих меблів, тоді ви можете купити оббивку для меблів завдяки спеціалізованому магазину в Інтернеті.

Що ж являє собою процес перетяжки меблів?

Відразу потрібно зазначити, що виконуватися ця процедура повинна тільки професійним майстром. Така вже це справа, що навіть зовсім маленька помилка або неакуратність може призвести до того, що меблі будуть виглядати непрезентабельно вже завжди. Тільки майстер знає, як замаскувати всі недоліки меблів, як зробити так, щоб не було ніяких складок тканини. Тому довірити перетяжку грамотному фахівцю - це найголовніше, що потрібно зробити, якщо ви хочете отримати в результаті прекрасний результат.

Як правило, перетяжка, вона ж оббивка, меблів починається з того, що вибирається нова тканина. Це дуже перспективно не тільки тому, що ви зможете замінити стару тканину на нову, але й тому, що у вас буде можливість вибрати саме той колір і саме ту фактуру тканини, які найбільшою мірою вас влаштовують. Так як не завжди така можливість була навіть при покупці, особливо якщо вона проводилася досить давно, коли багатого асортименту в магазинах не було. Крім того, вам якщо "під гарячу руку" попадеться "місцевий" пуф або стілець, то ви можете оббити і його тією ж тканиною - і вийде так, як ніби у вас є ціла гарнітура, витримана в одному кольорі.

Крім, власне оббивки, новою тканиною, майстер забезпечить і заміну пружин, якщо це потрібно. Після цього меблі перестануть неприємно скрипіти і будуть не тільки на зовнішній вигляд, але і на дотик як нові. А це дуже приваблює тих, хто піклується про хороший зовнішній вигляд свого інтер'єру.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1710 | Додав: abel | Теги: оббивка меблів, общивка меблів, Меблі, ремонт меблів, перетяжка меблів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]