13:34
Поради: чим обробити стелю

Всі коли-небудь помічають, що власному житлу необхідний ремонт. І це стаття буде присвячена конкретно тому, чим обробити стелю. ХХI століття - століття передових технологій і вдосконалених матеріалів. І перед нами постає величезний вибір, як зробити нашу стелю першокласною та індивідуальною на ваш смак.

Способи стельової обробки

Буде дуже корисним створити проект дизайну для стелі, щоб визначитися якої форми вона буде, які матеріали підійдуть для неї, гами яких кольорів ви застосуєте. Цей план допоможе вам підготувати ваші ідеї спочатку на малюнку, розрахувати все, що стане необхідним під час ремонту. А якщо ви запросите дизайнера, тоді він сам все зробить, орієнтуючись на ваші бажання.

Не забудьте! Дизайн-проект - це обов'язковий початковий пункт в плані цієї роботи. Ідей може бути тисячі. Наприклад, багаторівнева стеля, поділ на частини за допомогою світла і так далі.

Шпалери або фарбування?

Якщо ви бажаєте щоб ваша стеля була ідеально рівною і білосніжною, то її можна вирівняти, застосовуючи штукатурні суміші, а після - водоемульсійне фарбування. Або застосувати рідкі шпалери (шовкову штукатурку). Вони наносяться на очищену від пилу і ґрунтовану поверхню спеціальним інструментом, називається кельму. Водний розчин накладається на цей кельму і розноситься по поверхні. Більше нічого не потрібно. Ця альтернатива менш затратна і дуже проста. І дає можливість грати з квітами і фактурою.

Але є і ще один варіант - це шпалери. Їх також можна клеїти на стелю, як і на стіни, тільки займе це трохи більше часу. Не забудьте перед початком ремонту стелі прибрати всі меблі і захистити стіни та підлогу, якщо їх ви міняти не збираєтеся, так як обробка стелі дуже трудомісткий і брудний процес.

Взагалі, звичайно, обидва ці варіанти вже дуже старі, і за своїми технічними характеристиками абсолютно не функціональні. Тому якщо ви бажаєте креативності, то слід вибрати щось складніше, але зате набагато привабливіше і цікавіше.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2123 | Додав: admin | Теги: чим обробити стелю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]