16:57
Поради: що враховувати при проведенні електрики

При ремонті квартири або при будівництві будинку ми стикаємося з необхідністю робити електромонтажні роботи. Що необхідно врахувати для подальшої безперебійної роботи електричних приладів?

Якісний електромонтаж при ремонті вашої власності - вкрай важливий! Будуєте ви новий будинок або ж міняєте всю проводку в старій квартирі, необхідно врахувати всі моменти для того, щоб згодом електрикою ви користувалися із задоволенням.

Звичайно ж, для початку необхідно зробити проект електропроводки. Одночасно складається кошторис і ви бачите, скільки коштів вам доведеться витратити на ці види роботи. Скласти проект вам допоможуть в спеціалізованих компаніях, хороші фахівці повинні врахувати всі ваші побажання. Обов'язково визначтеся, якими приладами ви будете користуватися, яка техніка і де буде розміщуватися у вашому домі. На даному етапі важливо продумати інтер'єр житла, щоб потім не виявилося, що десь не вистачає розетки і доводиться користуватися подовжувачами або вас не влаштовує місце розташування вимикача світла. При виборі місця розташування розеток необхідно враховувати наявність відеодомофона і сигналізації, розташування телевізійного кабелю, а також проводи Інтернету.

Якщо ви тільки будуєте будинок, то у вас є можливість додатково встановити автономну систему живлення, яка допоможе вам у разі відключення електрики. Ця система також потрібна і при сильному стрибку напруги. Інший аналогічний варіант - безперебійне живлення, воно так само не дозволить вам залишитися без електрики. Деякі господарі також встановлюють спеціальний стабілізатор, він покликаний зберегти довговічність електроприладів у вашій оселі.

При плануванні системи проводки не забувайте враховувати не тільки те, в якому місці буде стояти техніка, але і те, яка техніка буде там стояти. Залежно від потужності приладу, підбирається можливе навантаження на електрику. Перегрів кабелю у випадку підключення техніки, яка споживає енергію вищу, ніж на те розрахована потужність проводки, часто призводить до короткого замикання.

Коротке замикання, в свою чергу, може служити причиною пожежі в будинках і квартирах. Ось чому так важливо при плануванні і виконанні електромонтажних робіт звертатися за допомогою до фахівців. У цьому випадку ви позбавите себе головного болю з приводу вибору потрібних силових кабелів або ж підрозетників.

До речі, перевірити правильність складеного фахівцями кошторису ви можете, зайшовши на сайт інтернет-магазинів. Наприклад, в інтернет-магазині вимикачів і розеток ви зможете знайти найбільш прийнятні ціни на вимикачі та розетки, і порівняти їх з тими даними, які вказані в кошторисі.

Однак не варто і економити на всьому, що стосується електрики. Ми пам'ятаємо, що скупий платить двічі, а плата за погану проводку, на жаль, часом занадто висока, щоб ми могли економити на такого роду речах.

І пам'ятайте, від якісно виконаних робіт залежить якість вашого життя!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1713 | Додав: abel | Теги: електромонтаж, електропроводка, уникнути короткого замикання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]