15:08
Практичні поради: розробка інтер'єру в античному стилі
Щоб інтер'єр оформити в античному стилі, вам обов'язково потрібно мати величезний простір. У тісній квартирі від подібної витівки краще відмовитися, адже повноцінний величний інтер'єр можна втілити на габаритних площах.

Для розробки античного інтер'єру буде потрібно проведення перепланування, краще для скорочення витрат вибирати даний стиль оформлення на етапі розробки плану житла.

Подібну розкіш можуть дозволити собі власники квартир, котеджів, яким належить вирішувати питання, пов'язані з переплануванням. У будинку обов'язково повинні передбачатися просторі прохідні кімнати, шикарна вітальня.

Будуть потрібні й інші елементи інтер'єру, серед них п'єдестали, арки, балкові відкриті перекриття, гобелени, колони, античні вази, статуї, живописні картини. Подібні деталі обов'язково повинні розроблятися в сучасному античному стилі.

Будуть доречними ті картини, які зображують сюжети міфів, ще колони зі статуями, виготовлені з урахуванням вимог канонів Античності.

Набагато складніше спланувати освітлення в такому будинку. У наш час деякі ремонтники не погоджуються свій будинок освітлювати смолоскипами. Проблему можна вирішити. Забезпечте нормальне природне освітлення. Тут перевагу краще віддати величезним вікнам, купіть світильники, які мають форму факелів. Також можна придбати стилізовані світильники у дусі античності.

Античний інтер'єр облаштовується дерев'яними меблями, у якої проста геометрична форма. Такі меблі не вимагає додаткового прикраси, оббивки. Можна купити столи, стільці, ліжко, які красиво інкрустовані мозаїкою.

Також меблі можуть прикрашатися дзеркалами, які виготовлені з міцного шліфованого металу. Подібні дзеркала перетворять вашу меблі, їх не обов'язково вішати тільки на стіни. Стіни ж таки не прикрашайте, можете при потребі драпірувати їх тканинами.

В античному інтер'єрі поверхні стін можуть бути виключно кам'яні, а дерев'яні, цегляні та бетонні не підійдуть.

Античний інтер'єр складно реалізувати повною мірою, він оригінальний і респектабельний. Якщо хочеться оселитися в шикарному і дорогому особняку, то доведеться витратитися на матеріали та загальне оформлення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2267 | Додав: admin | Теги: розробка інтер'єру в античному стил | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]