10:35
Професійне перевезення музичних інструментів

перевезення Професійні музиканти можуть відрізнити рояль та піаніно не тільки за зовнішнім виглядом, а й за відмінностями у звучанні. Для спеціалістів мувінгової фірми ці музичні інструменти означають вантаж, який потребую дбайливого ставлення під перенесення та транспортування до нової адреси. Крім того, знадобиться спеціальне обладнання, за допомогою якого виконуються роботи. Використовуються й різні методики перевезення, які залежать від габаритів та розташування музичного інструмента.

Бажання заощадити сімейний бюджет може призвести до пошкодження цінного вантажу та власного здоров’я, навіть при умови, що власник володіє не аби якою фізичною підготовкою.

Фактори, які поясняють, чому варто довірити справу професіоналам

Головною вимогою транспортування музичного інструменту – є збереження цілісності та звучання роялю чи фортепіано. Плануючи переїзд слід брати до уваги, що цей вантаж має нестандартні форми та чималу вагу. Професійні такелажники, за допомогою спеціального обладнання, впораються з завданням швидко та збережуть інструмент.

Не всі користувачі, які захоплюються грою на піаніно, роялі та фортепіано знають, що інструменти старшого віку мають значно більшу вагу, ніж сучасні. В минулі часи під часи виробництва більше уваги приділялося чистому звучанню та декору. Музичні інструменти створювалися для гри у просторих залах і не бралося до уваги, що через кілька років він може опинитися в звичайній квартирі багатоповерхівки.

Варто враховувати, що рояль відноситься до важких інструментів, але деякі моделі під час виробництва були оснащені чавунними рамами, які значно додають ваги. Враховуючи цей момент, спуск та підйом роялю має здійснюватися професійними вантажниками-такелажниками. В іншому випадку це може призвести до поломки інструменту.

Співробітники мувінгової компанії мають гарну фізичну підготовку, тому для них не має значення з якого та який поверх знести/занести рояль. У цій справі їм допомагає не тільки гарна форма, а й досвід роботи та спеціальне такелажне обладнання.

Як здійснюють перевезення крупно габаритних музичних інструментів спеціалісти мувінгової компаній?

Компанія «УРА! Переїзд» у Львові пропонує послуги з транспортування крупних та негабаритних вантажів. Додатково спеціалісти фірми можуть спакувати інструмент, демонтувати декоративні елементи а на новому місці провести їх монтаж. Саме тому легко пояснити, чому при транспортуванні до складу бригади входять меблярі та столяри.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1147 | Додав: admin | Теги: Перевезення роялю, Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]