10:37
Рекомендації для тих, хто бажає купити страховий поліс онлайн

Можливість купити страховий поліс онлайн здатна полегшити життя тих людей, які відчувають нестачу вільного часу. Переваг у такого способу достатньо.

В першу чергу, це зручно, оскільки не потрібно відвідувати офіс компанії, спілкуватися з менеджерами, простоювати в чергах, заповнювати бланки. У клієнта є можливість неквапливо і вдумливо ознайомитися з умовами страхування, що не завжди вдається зробити в присутності представника страхової компанії, оскільки продавець завжди прагне продати послугу подорожче. Будь-які виникаючі питання можна уточнити у онлайн консультанта або передзвонивши в контактний центр.

По-друге, можна заощадити на вартості поліса до 15% і більше.

Нарешті, електронний страховий поліс нічим не відрізняється від паперового за змістом і покриттю, приймається всіма посольствами та консульствами, проте вважається більш практичним. Його неможливо втратити, завжди можна роздрукувати документ або отримати паперовий аналог в офісі страхової компанії.

Що потрібно врахувати при покупці поліса через Інтернет

1. Для покупки через Інтернет доступні продукти, які можна стандартизувати, які не потребують надання документів, експертних оцінок, довідок. У більшості випадків це страхування:

  • при виїзді за кордон;
  • житла та майна від поширених ризиків (розкрадання, затоплення, пожежа);
  • цивільної відповідальності;
  • автомобілів;
  • від нещасних випадків.

Будь-яку з названих страховок можна оформити онлайн на сайті страхової компанії "Юнісон Гарант". Наприклад, щоб оформити страхування при подорожі за кордон достатньо перейти за посиланням http://ugic.com.ua/podorozhi/abroad/.

2. На багатьох сайтах купити страховий поліс онлайн можна досить умовно. У кращому випадку представляється презентація, онлайн калькулятор вартості послуг страхування, можливість отримати консультацію в режимі реального часу і подати заявку. Для підписання договору, внесення страхових платежів, отримання поліса доведеться зустрічатися з представником компанії або відвідувати офіс. Така процедура взаємодії скорочує втрату часу, але не є повністю дистанційній.

3. Щоб отримати максимальну економію, необхідно оформляти страховку безпосередньо на офіційних сайтах страхових компаній. Тільки в цьому випадку вдасться уникнути високих витрат на посередників. У всіх інших випадках у вартість поліса буде свідомо закладена ціна комісійної винагороди.

4. Завжди уважно знайомтеся з єдиними правилами страхування, якими керуються страхові компанії при врегулюванні суперечок. При покупці поліса онлайн зробити це набагато простіше.

5. Не відмовляйтеся від наданої можливості отримати онлайн консультацію, уважно читайте розділ сайту, де надаються відповіді на найбільш поширені запитання клієнтів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1724 | Додав: admin | Теги: страхування при подорожі за кордон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]