11:33
Ремонт і обробка кухні


У будинку є багато кімнат, які ви можете прикрасити, але немає нічого важливішого ніж ремонт і обробка кухні. Адже кухня це — серце будинку. Це місце, де ми готуємо, їмо, найчастіше збираємося за столом, розповідаємо цікаві історії.

Поговоримо про всі секрети і поради, які допоможуть Вам зробити правильний вибір інтер'єра вашої нової кухні. Добре зроблений ремонт кухні має кілька важливих переваг. Це може збільшити цінність Вашого будинку, підвищити його функціональність, і щоб ви відчували себе набагато більш приємно в одній з найбільш часто відвідуваній кімнаті в будинку.

Однак, ремонт кухні це велика справа. Це коштуватиме Вам час, грошей і терпіння. Є кілька основних конструктивних особливостей для ремонту та обробки кухні.

Шафи — важлива частина вашого ремонту. Вони також дорогі компоненти вашого інтер'єру. Не забувайте і про кухонну витяжку це теж частина шаф. Ваші кухонні шафи визначають обсяг вашої кухні, а також надають безліч красивих тонів вашій кухні. Шафи бувають з матеріалу: МДФ, натуральне дерево (сосна, дуб), пластмасовий ламінат, пластмасово-дерев'яний ламінат і інших більш дешевих матеріалів. Красиві шафи дійсно можуть виділити вашу кухню.

Освітлення швидкий і відносно недорогий спосіб ремонту та оздоблення вашої кухні. Існують три основні категорії освітлення:

- навколишнього,

- освітлення іменованих точок,

- підсвічування.

Навколишнє освітлення, яке висвітлює всю кімнату. Цільове освітлення включає лампи, які світять над площею приготування їжі і раковини. Підсвічування фокусується на один елемент в кухні, наприклад стільниця кухні.

Стільниці можуть бути досить дорогим компонентом проекту обробки і ремонту кухні. Є багато варіантів. Популярні варіанти включають:

1. Граніт є красивим і дорогим матеріалом стільниці. Однак, переконайтеся, що він добре поєднується з іншою частиною вашого інтер'єру. Граніт є дуже міцним, і має безліч варіантів стилю. Однак, це дорого, і буде потрібно чимале обслуговування.

2. Штучний камінь в основному з частинок кварцу. Готується, як граніт. Він не дряпається, і не боїться різних плям. Він також має досить багато варіантів кольору. Слід зазначити, що це дорогий вибір стільниці.

3. Керамічна плитка, одна з найбільш часто використовуваних поверхонь кухонних стільниць. Це в основному за рахунок доступності в ціні. Плитка також дуже міцний матеріал і не вимагає великого відходу. Вона також має великий вибір кольорів.

4. Мармур також дуже красивий і хороший матеріал. Багато господарів вибирають мармур, щоб прикрасити невелику частину своєї кухні. Мармурові плити досить популярні для тих, хто може собі це дозволити. Варто нагадати, що мармур дуже примхливий до плям і подряпин і він дуже крихкий. Мармурові стільниці також вимагають ретельного догляду.

Кухонна раковина повинна бути міцною, але одночасно стильною і красивою. Вам також необхідно розглянути з якого матеріалу буде раковина і як вона буде поєднуватися з вашим інтер'єром. Також задумайтеся, яка раковина краще підходить для вас - з однією чашкою, двостороння або навіть раковина з трьома чашками. Інше рішення, яке повинно бути зроблено при виборі раковини, якого розміру ви хочете, стандартну (дрібну) раковину або глибоку.

Дрібні раковини це добре для людей, які не готують багато. Однак, для тих, хто любить готувати, рекомендується глибокі раковини. Нарешті ви повинні розглянути тип матеріалу, з якого ви хочете, щоб ваша раковина була зроблена. Нержавіюча сталь, емальована сталь і чавун є найбільш поширеними. Однак, ви також можете вибрати з вогнетривкої глини, сланцю, мильного каменю, латуні та міді.

Техніка. Нові прилади дорогі, але це досить швидкий спосіб для оновлення вашої кухні. Високий стиль і оригінальність техніки більш популярні, ніж будь-коли. Чорна, біла та нержавіюча сталь є найбільш популярними.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3000 | Додав: admin | Теги: обробка кухні, ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]