16:56
Ремонт квартири в новому будинку

А вот, если вы не знаете, как выбрать теплый пол в свой дом, тогда советуем не тратить напрасно времени на поиски, а посетить специализированный портал heating-systems.com.ua, который поможет быстро сделать правильный выбор.


Настав довгоочікуваний момент - Ви отримали квартиру в новому будинку. Але, як відомо, в таких квартирах ремонту немає.

При вході в свою квартиру Ви бачите - хороші вільні кімнати в похмурих сірих тонах, цегла і бетон, приміщення без міжкімнатних дверей, а також відсутність санвузла. Ось для чого потрібний ремонт квартири в новому будинку.

Необхідно виконати дуже багато роботи, щоб Ваша квартира стала затишною, світлою, а також декорованою на Ваш смак. Ще треба буде досягти красивого інтер'єру квартири в сучасному стилі.

Обсяг необхідних робіт дуже великий, навіть для професіонала. А звичайній людині, цей ремонт буде не під силу. Хіба, що він досвідчений будівельник - тесля, сантехнік, плиточник, електрик, який має багато часу для ремонту в своїй новій квартирі.

Квартиру обов'язково повинен оглянути кваліфікований фахівець перш, ніж дати які-небудь терміни і цифри на ремонт квартири в новому будинку. Це безпосередньо залежатиме від рівності стелі, стін, підлоги, а також від розташування комунікацій у Вашій квартирі.

Первинна обробка. Після того, як оглянуть квартиру, Вам запропонують список робіт, терміни і допоможуть розрахувати вартість ремонту. Капітальний ремонт квартири зроблять по Вашим побажанням.

Ваш дизайн. У власників квартири в новому будинку, з'являється думка прийдешньої інтер'єрної обробки, хочеться придбати багато чого, але без значних витрат. Необхідно продумати, як об'єднати всі складові в єдине ціле для одержання загальної картини майбутнього дизайну, щоб було відчуття затишку і комфорту.

Для найкращого вирішення даного питання з дизайном Вашої квартири, обов'язково потрібен дизайн інтер'єру, який буде виконаний фахівцем-дизайнером по Вашим рекомендаціям.

Після всіх обговорених дрібницях і деталях, фахівці приступлять до виконання робіт. Для майстрів немає менш або більш важких робіт і кінцевим результатом має бути карколомний ремонт Вашої кухні та ванної кімнати, перепланування квартири, ідеальна обробка спальних кімнат і вітальні. Фахівці змайструють стелі за Вашим побажанням.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2395 | Додав: admin | Теги: ремонт квартири, новий будинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]