09:17
Ремонт на кухні

Починати ремонт будь-якої кімнати необхідно, точно знаючи чого в підсумку треба домогтися. Беремо орієнтир на комфорт, затишок, функціональність і сучасність. Вирішіть, який побутової техніки не вистачає в цій кімнаті, і куди її розмістити після ремонту. Кухні замовити можна індивідуально, в цьому немає нічого складного. Але можна оновити кухонний гарнітур і самостійно. Придбайте необхідні будматеріали та приступайте до роботи.

Як зробити ремонт своїми руками

Заздалегідь продумайте колірну гамму інтер'єру. Можна зробити кутові кухні. При цьому враховуйте, що візуально збільшити розміри кімнати можуть білий, бежевий і блакитний колір. А зменшити простір кухню - пастельні і теплі тони. Візьміть на замітку, що червоний, яскраво-зелений, оранжевий колір стимулюють апетит. А чорний, сірий, блакитний, синій і болотний даної реакції не викликають. Завжди можна зробити собі оригінальну кухню, розвісивши на стінах свої чорно-білі фотографії.

Починати ремонт рекомендується зі стелі, щоб не забруднювати підлогу і стіни. Його можна пофарбувати фарбою або поклеїти шпалери. Зі стінами можна вчинити так само. Якщо господарі вирішили їх пофарбувати, то необхідні шпатель, валик і малярський лоток для фарбування, наждачний сітка і брусок для шліфування, відро і кисть-маковиця. З матеріалів необхідна ґрунтовка, фінішна шпаклівка і якісна фарба.

Спочатку очистіть стіни від старої фарби і шпалер, потім нанесіть ґрунтовку і дайте час висохнути (не менше 12 годин). Зашпатлюйте все фінішною шпаклівкою і залиште на 12 годин на висихання. Вирівняйте поверхню за допомогою наждачної сітки. Тепер ще раз нанесіть ґрунтовку і після висихання пофарбуйте стіни.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1427 | Додав: abel | Теги: кухня, самостійний ремонт кухні, ремонт на кухні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]