12:18
Ремонт офісу: що варто врахувати

Мабуть, будь-який експерт підтвердить, що ремонт починається не з обдирання старої штукатурки і шпалер і навіть не з розробки дизайн-проекту - він починається з вибору компанії-підрядчика. Адже те, як виглядатиме ваш офіс і яке враження він справить на ваших відвідувачів, цілком залежить від якості виконання ремонтних робіт і використаних для обробки матеріалів.

Скласти проект, прорахувати калькуляцію, залучити до роботи професіоналів - весь цей комплекс послуг представляють фірми-виконавці, які спеціалізуються на проведенні ремонтних робіт в офісних приміщеннях. Тому довіряти проведення ремонту можна і навіть потрібно професіоналам, щоб не ускладнювати і не затягувати процес реконструкції. Витрати при цьому будуть трохи вище, але зате результат перевершить всі очікування і незабаром з лишком компенсує всі ваші витрати для додання вашому офісу нової, більш привабливої концепції. Свіжі ідеї і своєрідний "ребрендинг" приміщення завжди є ознакою прогресу компанії, її прагнення йти в ногу з часом і проводити більш гнучку політику щодо відношення до клієнтів.

Актуальним залишається питання, як не помилитися з компанією-підрядником і вибрати не бригаду передвижників, які обіцяють за два дні перетворити ваш офіс в Лувр, а чесного і відповідального виконавця, який довів на ділі свою компетентність і можливість втілювати глобальні задуми клієнтів в реальність.

В даному випадку, необхідно почати пошук зі збору інформації про компанії, які працюють на ремонтному ринку і спеціалізуються на проведенні реконструкцій в офісах. Можна простудіювати Інтернет, а можна звернутися за рекомендаціями до своїх знайомих, ділових партнерів і тому подібне. Дуже багато корисної інформації ви знайдете і в спеціалізованих виданнях з ремонту.

Портфоліо компанії, в яке включені всі попередні роботи, стане наочним доказом її спроможності та високого професіоналізму.

У списку послуг подібних фірм включені не тільки ремонтні та оздоблювальні роботи, а й послуги з проводки комунікацій, проектування, закупівля матеріалів, співпраця з іншими інстанціями та залучення до роботи необхідних фахівців.

Одним з найважливіших критеріїв вибору фірми, крім її послужного списку, є її стаж роботи на ринку. Якщо ви вирішили залучити до ремонту молоду компанію без досвіду, то обов'язково вкажіть в договорі спеціальні гарантії на випадок, якщо якість робіт викличе у вас питання. Крім цього прайси підприємств без досвіду повинні бути скромнішими, ніж у компаній, які зарекомендували себе на ринку.

Обов'язково ознайомтеся з юридичною документацією фірми-виконавця, постарайтеся знайти відгуки про її роботу в Інтернеті. Можна навіть відвідати кілька її колишніх об'єктів і поговорити з їхніми власниками.

Обумовлюючи умови угоди, особливу увагу приділіть термінами виконання робіт. Вони повинні відповідати обсягу реконструкції, а їхнє порушення можна і потрібно карати штрафами.

У контракті також обумовлюються матеріали, які будуть використані при ремонті. Їхня вартість не повинна перевищувати затвердженої калькуляції.

Ну, і наостанок, не забудьте про гарантії! Обов'язково передбачте цей пункт у вашому договорі. Легкого вам ремонту!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1315 | Додав: abel | Теги: ремонт, ремонт офісу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]