22:37
Ремонт паркетного покриття

Будь-який обиватель знає, що паркет - це найкраще підлогове покриття, яке по праву займає лідируючі позиції навіть серед сучасних оздоблювальних матеріалів. Секрет цього покриття досить простий: гарний зовнішній вигляд, висока міцність і можливість багаторазового відновлення. Остання особливість є найбільш корисною, оскільки дозволяє паркету служити протягом багатьох десятиліть.

Відразу варто зазначити те, що ремонт паркету заняття не просте і вимагає спеціальних знань і устаткування. Для подібного роду робіт найкраще звертатися до фахівців. Сьогодні в інтернеті або в газетах можна знайти велику кількість оголошень: ремонт паркету. Але перед тим як звернутися в будівельну компанію бажано вивчити всі відгуки про неї та переглянути каталог виконаних робіт. Навіть за умови, що відновленням паркету будуть займатися професіонали, не зайвим буде знати теоретичну частина питання.

Отже, всю роботу умовно можна розділити на два етапи:

циклювання паркету - вирівнювання підлоги і усунення пошкоджень;
шліфовка - додання покриттю красивого зовнішнього вигляду.

Під час всіх цих етапів застосовується спеціальне обладнання. Якщо робити ремонт самостійно, то єдиним виходом стане оренда техніки, що багаторазово збільшить суму ремонту. З іншого боку циклювання паркету у спеціалізованій компанії значно полегшить вам життя і заощадить гроші. Фахівці компанії використовують найновіше обладнання, яке відповідає всім вимогам, що пред'являються до спеціальної техніки.

У свою чергу два основних етапи можна розділити на кілька дрібних операцій, спрямованих на поліпшення якості покриття і усунення всіх можливих пошкоджень. На першому етапі перед циклюванням слід провести складний процес усунення скрипу, дефектних клепок і великих щілин. Тільки після того як всі видимі пошкодження усунені можна приступати до циклювання. Під час ремонту неминуче буде з'являтися дрібний пил, який відразу ж варто видаляти за допомогою потужного пилососа. Якщо ж ви замовили циклювання паркету в спеціалізованій компанії, то про ці нюанси не варто хвилюватися, так як все обладнання оснащене спеціальною системою збору пилу. При циклюванні підлоги дрібний пил і стружка будуть збиратися у великому мішку, який після наповнення легко можна викинути.

Дуже важливим нюансом ремонту є відповідний мікроклімат. У приміщенні повинна підтримуватися певна температура і вологість. Необхідно виключити будь-яку ймовірність виникнення протягів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1582 | Додав: abel | Теги: паркет, ремонт, ремонт паркету, ремонт паркетного покриття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]