16:45
Ремонт туалету власними руками

Що потрібно враховувати при ремонті туалету власними руками? Для початку, туалет - це, перш за все, не вітальня кімната, тому ретельна обробка тут абсолютно не потрібно. У комплекс робіт пов'язаних з даним приміщенням, наприклад, входить таке поняття як розводка труб води і так далі. Але от з іншої сторони, таке приміщення як туалет в принципі завжди має виглядати тільки гідно.

Другим моментом вважається те, що крім унітазу в такому приміщенні є і така досить важлива річ як, наприклад доступ до Вашого квартирного стояка. Отже, якщо Ви не маєте наміру робити сучасний капітальний ремонт безпосередньо із заміною труб і вентиляцій, то ніяких складнощів з'явитися не повинно. Можна найняти бригаду, сам ремонт квартир чорнова обробка, яка Вам в цей момент потрібно, і все інше зроблять правильно і якісно. При цьому якщо ж Ви зберетеся робити саме капітальний ремонт, то при цьому необхідно багато знати про ремонт туалету. А зараз достатньо просто запам'ятати те, що під час ремонту, зручний доступ до Вашого стояку варто, звичайно ж, зберегти.

Третім варіантом можна назвати те, що ви маєте намір зробити звичайний стандартний ремонт як і в інших приміщеннях. Лише буде трошки своїх особливостей. Як і у ванній, підлога в туалеті робиться герметичною. Таким чином, вона ні в якому разі не повинна дозволяти воді, як кажуть йти в стіни. Саме тому в таких приміщеннях укладається плитка з гідроізоляцією. Стінки найкраще, звичайно ж, обклеїти красивими шпалерами. Адже, плитку класти - це завжди дорого, і самі стінки під плиткою не зможуть дихати. Якщо, наприклад, у Вашій квартирі санвузол роздільний, то, звичайно ж, краще на розділову стінку покласти плитку, лише з одного боку. У туалеті стелю можна зробити будь-якою, як підвісною алюмінієвою, так і поклеїти на неї шпалери або пофарбувати.

І нарешті, в останню чергу проводиться установка такого предмета як унітаз. Отже, якщо Ви проводили ремонтні роботи безпосередньо із заміною старих дверей на нові, то в цей момент настала і їхня черга.

Ось приблизно за даною схемою рекомендується робити ремонт в такому приміщенні як туалет власними руками.

Удачі Вам в своїх переплануваннях і ремонтах! І, наостанок, хочеться наголосити на тому, що якщо у Вас спільно знаходиться і ванна і туалет, при цьому кімната достатньо маленького розміру, то можна знести одну стінку в сторону, наприклад коридору, якщо він це дозволяє, щоб збільшити приміщення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1471 | Додав: abel | Теги: ремонт туалету, Ремонт туалету власними руками, ремонт, заміна унітазу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]