19:19
Ремонт в новобудові: що обрати

У той же час, після того як новобудова вже здана, допомоги вже потребують власники квартир в ній - потрібно зробити якісний ремонт.

Косметичний ремонт новобудов

Багатьом власникам квартир досить поміняти інтер'єр свого житла, трохи змінити стиль, кольорову палітру. Дизайнери готові запропонувати вам масу гідних і оригінальних рішень для цього виду ремонту. Залежно від пропонованих вимог і індивідуальних переваг обробники замінять підлогове покриття або двері, встановлять декоративні елементи. Кожен власник може розраховувати на якісне виконання замовлених послуг за самою мінімальною вартістю.

Євроремонт новобудов

Для людей, які віддають перевагу сучасні матеріали і технології, бажають бачити свій будинок комфортабельним і безпечним, професіонали будівельної компанії виконають євроремонт новобудов під ключ. Фахівці відразу ж почнуть підготовку індивідуального дизайн-проекту. Буде проведена повна заміна вікон і дверей, весь комплекс електромонтажних та сантехнічних робіт, заміна підлоги та оздоблення стелі. Ідеальні стіни, надійна електропроводка, елегантний інтер'єр - компанія виконує якісний євроремонт. Зроблять вашу квартиру яскравою, світлою, оригінальною. При цьому весь спектр робіт виконується в самі стислі терміни, що, вельми зручно для клієнтів.

Елітний ремонт новобудов

Для заможних власників квартир фахівці будівельної компанії пропонують ремонт і обробку житла під ключ з використанням найдосконаліших і ексклюзивних матеріалів. Вам потрібно щось вишукане і нестандартне? Великий досвід роботи в обробці елітного житла дозволяє компанії гарантувати, що ви отримаєте якісний, оригінальний ремонт під ключ. Якщо ви хочете чудові інкрустації з дорогоцінних матеріалів, неординарні рішення в плануванні приміщень - фахівці фірми готові втілити ваші фантазії в життя. Ідеальна якість обробки, дорогі матеріали, витончені візуальні рішення - ви можете бути впевнені у високій якості ремонту.

Вам потрібно тільки заповнити форму і вказати список ваших вимог, побажань і переваг. Все інше - турбота дизайнерів і обробників.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1481 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]