19:06
Ріелтори показали майбутній будинок Алли Пугачової в Ізраїлі

Примадонна російської естради Алла Пугачова переїжджає до Ізраїлю і вже пригледіла собі будинок в одному з кращих районів Кейсарії, стверджує преса з посиланням на місцевих ріелторів. Як випливає з показаного в ефірі одного з телеканалів Росії сюжету, будинок площею 650 квадратних метрів розташований на ділянці в 13 соток і коштує 7 млн доларів. Угода ще не оформлена офіційно, проте ріелтори впевнені, що співачка вже пакує валізи.

Як повідомляється, Пугачова розглядала кілька варіантів і зупинилася на особняку, розташованому в мальовничому і комфортабельному районі. П'ятиметрові стелі додають дому світла, а панорамні вікна дозволяють милуватися краєвидом. Згідно з плануванням, в будинку розташовані кілька спалень, дитячі кімнати, вітальня, сауна, міні-кінотеатр та більярд. Особняк повністю обставлений, причому кожен предмет меблів виконаний за спеціальним замовленням у відповідності з дизайнерським проектом.

Ця вілла скромніша тієї, де Алла Пугачова відпочиває третій рік поспіль і яка коштує 25 млн доларів. Проте з російською співачкою буде сусідити ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху і деякі бізнесмени російського походження. Ізраїльський телеканал зазначає неточність в репортажі російських колег: Алла Борисівна не зможе перетворитися на Еллу Баруховну, оскільки в Ізраїлі не існує такої форми по батькові.

Нагадаємо, на початку року знаменита п'ятикімнатна квартира Пугачової на Тверській вулиці Москви була запропонована для оренди. Господиня апартаментів з'їхала звідти після весілля з Філіпом Кіркоровим, віддавши житло в розпорядження своїй доньці Христині Орбакайте. В даний час примадонна разом з нинішнім чоловіком Максимом Галкіним мешкає в замку в селі Грязь Московської області, а сім'я Орбакайте переїхала в нове житло в центрі Москви.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1398 | Додав: admin | Теги: Ізраїль, майбутній будинок алли пугачової | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]