18:16
Різновиди барних стільців

Барні стільці поступово перекочували з барів в сучасні домашні інтер'єри. Найпоширеніші моделі - це металеві вироби, які вважаються довговічними, міцними, надійними. Також передбачається можливість застосовувати додаткові вбудовані механізми: обертання, регулювання висоти.

Якщо металевий стілець розробляється в класичному стилі, то його ще покривають міддю, латунню. В ексклюзивному інтер'єрі може використовуватися і оббивка з крокодилячої шкіри. Під стиль підійдуть ковані барні стільці. Тільки от тоді передбачаються й інші ковані елементи в інтер'єрі. Класика має на увазі наявність 4-х ніжок, рамкової конструкції, що стоїть на 2-х ніжках.

Якщо створюються авангардні барні стільці, то тут метал використовується разом з пластиком, шкірзамінником, тканинами, деревиною шкірою. Виробляються моделі, які мають міцну металеву основу, до якої кріпляться плетені сидіння. Сидіння зі спинкою - відмітна особливість авангарду.

Хай-тек - це сучасні, нові технології, матеріали. Такі барні стільці створюються в суворому та стриманому стилі. Всі надлишки і декор забираються. Сидіння виготовляються зі шкіри, пластика, металу. Колір стільців може бути білим, сріблястим. Вони часто стоять на одній ніжці, мають обертову основу.

Яскраві забарвлення барних стільців - особливість мінімалізму. Також сюди впишуться барні стільці з металу з білими чи чорними сидіннями.

Модерн - це стільці з ажурними спинками, а збоку передбачаються маленькі перила. Сидіння виробляється з шкіри, шкірозамінника. Для такого стилю краще застосовувати натуральні матеріали. Основа барного стільця - це метал, сидіння виробляється з деревини, бамбука, плетеної соломи, ротанга.

Стиль "поп-арт" сприймає використання яскравих моделей. Найекстравагантніші металеві стільці найкраще впишуться в такий сміливий інтер'єр. Неонові відтінки, сидіння із пластику, шкіри або металу - те, що потрібно.

Барні стільці можуть бути таких видів:
моделі зі спинкою;
табурети (відсутність спинки);
напівкрісла (наявність підлокітників, спинки).

Якщо створюються металеві стільці, то застосовується хромована сталь. Також сучасні барні стільці можуть виготовлятися з бамбука, ротанга, деревини, ПВХ.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1711 | Додав: admin | Теги: різновиди барних стільців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]