14:17
Роль фотошпалер в інтер'єрі кімнати

Наскальні малюнки, зображення, намальовані фарбою на стіні, фото в рамочках, картини маслом в золочених рамах, фотошпалери і фотопрінти. Цей ланцюжок тільки зайвий раз вказує на те, що зображення на стіні ніколи не вийдуть з моди, просто вони з кожним роком будуть удосконалюватися відповідно до нових віянь моди. На жаль, у багатьох з нас фотошпалери досі асоціюються з найпершими, що з'явилися ще у вісімдесятих роках, і прикрашали стіну не в одній квартирі, фотошпалерами з зображенням берізок або в кращому випадку квітучого саду. Проте часу минуло не мало, і звичайні фотошпалери в інтер'єрі перетворилися на ексклюзивні твори фотомистецтва, які як не можна краще вписуються в дизайн квартири. Варто зауважити, що ціни на фотошпалери не надто великі, і прикрасити свою квартиру фотошпалерами зможе навіть той, у кого бюджет на ремонт квартири не такий уже й великий.

У чому секрет популярності фотошпалер?

Секрет розкривається дуже просто: фото - це частинки реальності, шматочок життя, застиглого на століття, і саме ці частинки привертають погляд, змушують звернути увагу на себе в першу чергу. Коли дизайнер хоче зробити в інтер'єрі акцент, він часто використовує в роботі фотопрінти. Природно фотошпалери на стіну підбираються відповідно до інтер'єру і стилю кімнати.

Вибір фотошпалер

Підбираючи фотошпалери, крім кольору і стилю враховуйте і тематику. Виберіть саме те фото, яке з першого погляду привернуло вашу увагу, "зачепило". Порівняйте його з іншими, уявіть собі це зображення на стіні, чи буде вам приємно щодня бачити його. Безпрограшними варіантами вважаються зображення природи, морського світу, світу кольорів, авто, міст і мегаполісів. Якщо у вас є хобі, яке легко можна відобразити на фото, то напевно вам буде приємно бачити такі фотошпалери кожен день. Також, якщо ви вирішите через рік або два, що пора змінити картинку перед очима, тоді ви без будь-яких проблем зможете вибрати інші фотошпалери з дорогою для вас тематикою або з дорогими для вас спогадами.

У дитячій кімнаті фотошпалери на дитячу тематику будуть дуже доречні. Вони зроблять інтер'єр кімнати малюка більш яскравим, живим, барвистим. Якщо дитина достатньо доросла, залучіть і її до вибору сюжету фотошпалер для його кімнати. Природно йому буде набагато приємніше жити в кімнаті, частинку дизайну якої він підібрав самостійно.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1699 | Додав: abel | Теги: вибір фотошпалер, купити фотошпалери, фотопрінти, купити фотопрінти, фотошпалери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]