00:27
Рольставні на вікна та двері

рольставні вікно двері Більшість замовлень, які виконують фахівці, пов'язані з додаванням до вже збудованих будівель нових функціональних або дизайнерських елементів із накладних конструкцій. Часто об'єктами виступають житлові будинки, офіси, виробничі споруди, торговельні об'єкти тощо. У цих випадках ми проводимо монтаж рольставнів на вікна або двері внакладку.

Вбудовування рольставнів у віконні або дверні отвори можливе лише на етапі будівництва, коли ще можна вирубувати відповідні ніші біля дверей та вікон.

За конструкцією всі рольставні практично однакові. Найсильніше вони відрізняються за способом керування та матеріалами. Ламелі можуть бути виготовлені з:

  •     сталі;
  •     екструдованого алюмінію;
  •     полікарбонату;
  •     дерева;
  •     поліестер.

Механізми управління можуть мати:

  1.     ручний привід: кордовий, пружинно-інерційний, стрічковий;
  2.     електропривод: кнопковий або дистанційний.

Професійний ремонт рольставнів

Експлуатація рольставнів, рано чи пізно, призводить до виходу з ладу тих чи інших деталей, компонентів та вузлів. Крім того, рольставні нерідко пошкоджують при спробах незаконного проникнення до приміщень у злочинних, хуліганських чи вандалістських цілях. Також ремонт рольставнів може знадобитися внаслідок падіння льоду з даху, зледеніння, граду та інших природних факторів.

рольставні вікно двері

Зробити ремонт ролет своїми руками не рекомендовано. Насамперед, велика ймовірність негативного результату. Крім того, потрібно мати спеціальні деталі та запчастини, які більш доступні для тих, хто працює в компаніях, що виробляють та обслуговують рольставні. Не варто також забувати, що різні модифікації можуть мати відхилення від базової конструкції, розібратися з якими може тільки людина із практичним досвідом ремонту.

Монтаж ролет від професіоналів

Компанії надають послуги з професійного монтажу рольставнів. Це означає, що придбання ролетів забезпечує якісним, доступним та надійним захистом для магазину, котеджу, будинку, підприємства тощо. Подібно до традиційних віконниць, вони перешкоджають проникненню всередину не тільки сонячних променів, а й зловмисників. У вашу відсутність полегшені пінозаповнені ролети також не дають меблям, шторам і цінним елементам інтер'єру вицвісти або зіпсуватися під дією сонячного світла.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 260 | Додав: admin | Теги: двері, вікно, рольставні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]