18:03
Розкішна нерухомість зірок минулих десятиліть

Уявіть собі Голлівуд 1920-х або 1950-х років: золотий вік кіно, розквіт музики, чарівні вечірки, і звичайно ж, розкішні маєтки, в яких жили зірки. Тодішні знаменитості не шкодували грошей на свої будинки, створюючи справжні архітектурні шедеври. Сьогодні ми здійснимо екскурсію в минуле та поглянемо на деякі з найвідоміших маєтків зірок минулого століття.

Замок Чарлі Чапліна

Чарлі Чаплін, легендарний комік і кінорежисер, мав унікальне володіння у Швейцарії. Його маєток, відомий як "Замок Манор де Баньє", був оточений мальовничими Альпами і мав вигляд справжнього середньовічного замку. Тут Чаплін провів останні роки свого життя, насолоджуючись спокоєм та красою природи.

Вілла Марлен Дітріх

Марлен Дітріх, відома німецька акторка, ікона стилю та музична виконавиця, була власницею елегантного будинку в Беверлі-Хіллз. Її вілла, побудована в 1930-х роках, вирізнялася класичним середземноморським стилем з просторими кімнатами, розкішними садами і приватним басейном. Дітріх організовувала тут свої легендарні вечірки, на яких збиралася голлівудська еліта.

Маєток Кларка Ґейбла

Кларк Ґейбл, зірка таких фільмів, як "Звіяні вітром", мав розкішний маєток в Енсіно, Каліфорнія. Маєток Ґейбла, побудований в іспанському стилі, мав величезні сади, кінозал, винний погріб і конюшні. Ґейбл проводив багато часу на своїй ранчо, насолоджуючись природою та спокоєм.

Резиденція Елізабет Тейлор

Елізабет Тейлор, одна з найвідоміших актрис Голлівуду, була власницею вражаючого маєтку в Беверлі-Хіллз. Її резиденція була відома своїм бездоганним дизайном, який поєднував сучасні елементи з класикою. Тейлор створила тут розкішний сад з рідкісними квітами, а також мала приватний басейн та тенісний корт.

Дім Франка Сінатри

Франк Сінатра, відомий співак та актор, мав кілька вражаючих резиденцій, але його дім у Палм-Спрінгс особливо виділявся. Побудований у стилі "мід-сенчері модерн", цей дім був місцем розкішних вечірок та зустрічей зірок. Сінатра мав тут студію для запису музики, басейн у формі фортепіано та власний гелікоптерний майданчик.

Висновок

Розкішна нерухомість зірок минулого століття відображає їхній статус, смак та любов до життя. Ці будинки стали символами своєї епохи, а їхні власники залишили неперевершений слід в історії культури та мистецтва. Сьогодні багато з цих маєтків збереглися як музеї або приватні резиденції, зберігаючи пам'ять про золотий вік Голлівуду та його зірок.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 90 | Додав: admin | Теги: Зірка, Нерухомість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]