16:50
Сантехніка для ванної кімнати: вибираємо біде

Сучасне біде дуже схоже на унітаз, однак призначення його дещо інше. Біде відмінно підходить для гігієнічних обмивань і жіночої гігієни, тому основними користувачами є саме пані.

При виборі даного аксесуара санвузла необхідно керуватися параметрами самої кімнати, де він буде встановлений. Велике значення має і матеріал, з якого біде виготовлено: чавун, санфарфор, санфаянс і так далі. Найбільш популярні останні два варіанти виконання, оскільки мають високі показники довговічності, гігієнічності, комфорту.

Важливим є пристрій зливу, який також слід підбирати виходячи з особливостей і параметрів ванної кімнати. Зазвичай холодна і гаряча вода підведені до бортикам біде для ручного регулювання, але це не зовсім зручно.

Абсолютно нові стандарти гігієни являє собою новітня кришка для біде. Вона являє собою багатофункціональний пристрій з вбудованою регулюванням температури води (4 рівні), підігрівом сидіння, двома носиками з настроюваної рухливістю і режимами подачі води. Крім того, є режими масажу, мікроклізми, бульбашок або завихрень в струмені води.

Дуже зручно, що носики не потрібно окремо мити і дезінфікувати, оскільки вона має систему самоочищення. Крім того, якість водопровідної води практично не впливає на саму процедуру обмивання, оскільки пристрій фільтрує і дезінфікує воду. Ну, а після гігієнічного заходу можна скористатися спеціальним комфортним феном, вбудованим в кришку. Він безшумний, а також має комфортну температуру повітряного потоку. Одночасно з цим, робота всієї системи можлива тільки в присутності користувача на сидінні, тобто виключено випадкове включення якої-небудь функції тваринами або дітьми.

Стиль, комфорт і зручність експлуатації дозволяють користуватися виробом дуже тривалий час без необхідності звертатися за сервісним обслуговуванням. А чудове технічне виконання і компактність роблять таку кришку абсолютно незамінною.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1326 | Додав: abel | Теги: вибір біде, біде | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]