11:52
Що таке пейнтбол і як в нього грати

Що таке пейнтбол і як в нього грати

Багато новачків, які ніколи не грали в пейнтбол, перед першою грою намагаються побільше про неї дізнатися. Інформація з цієї статті допоможе дізнатися теоретичні основи гри. Сподіваємося, інформація буде Вам корисною, і, вирушаючи в пейнтбольний клуб активного відпочинку у Львові BNB Paintball, Ви будете почувати себе впевненіше.

Пейнтбол (англ. Paintball [пейнтбол] paint - фарба, ball - кулька) дослівно "кулька з фарбою".

Пейнтбол гра

Гра пейнтбол - це екстремальна гра, що складається з коротких ігрових періодів, в ході яких гравці двох команд стріляють один в одного зі спеціальної пневматичної зброї (пейнтбольні маркери).

Постріли в гравців супротивника здійснюються пейнтбольними кульками з фарбою (желатинова оболонка з водорозчинною фарбою всередині).

При вдалому пострілі і попаданні в противника оболонка кульки розколюється, а на гравцях залишаються сліди фарби. Залежно від типу гри і домовленостей між гравцями, за правилами, якщо на одязі або голові гравця є фарба такий гравець визнається ураженим і залишає ігрове поле. У спортивному пейнтболі гравець вважається ураженим при наявності сліду фарби після попадання в будь-яку частину тіла або на пейнтбольний маркер. В інших видах пейнтболу гравці можуть грати за правилами, згідно з якими, гравець вражений в разі наявності попадання фарби в корпус або голову гравця.

Екіпірування для пейнтболу

Щоб грати в пейнтбол, необхідно одягатися в спеціальну захисну екіпіровку. Вона використовується як для захисту від потужності вистрілюються кульок, так і для захисту від фарби. Детальніше про неї у пейнтбольному клубі Львова ви дізнаєтеся на порталі http://bnbpaintball.com. Ми ж ці в цій статті розглянемо коротко основні її частини.

Пейнтбольная маска

Самий важливий елемент екіпіровки - пейнтбольная маска, яка одягається на голову і захищає обличчя і шию гравця. За правилами, гравцеві категорично забороняється знімати маску на полі, так як це може призвести до серйозних травм від точного пострілу.

Маска зроблена з міцного пластику, здатного витримати до 15 пострілів в секунду. Існують звичайні маски і маски з подвійним атермальним склом, яке не пітніє під час гри від дихання гравця.

Професійний пейнтбольний костюм

Для захисту від фарби і ударів кульок, які потрапляють у гравця, професійними гравцями використовуються спеціальні пейнтбольні костюми.

У пейнтбольних клубах гравці любителі отримують легкий прокатний камуфляжний костюм. Він дозволяє грати як в жарку погоду, так і в холодну пору року і одягається поверх власного одягу клієнта (в тому числі і верхнього).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1965 | Додав: admin | Теги: Пейнтбол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]