17:46
Сім'я мексиканців 30 років живе в камені. ВІДЕО

Если Вам не хочется жить в неуютном доме, а наоборот — сполна насладится всеми достижениями в современном строительстве и недвижимости, тогда мы советуем заказать качественный и стильный проект дома Харьков по выгодной цене на сайте kottedg.biz.ua.



Сім'я мексиканця Беніто Ернандеса, яка проживає поблизу міста Сан-Хосе-де-Лас-Пьедрас в штаті Коауїла, може похвалитися незвичайним видом свого житла. Його особливість полягає в тому, що будинок знаходиться біля скелі, а стінами і дахом йому служить величезний камінь діаметром 40 метрів.

Як розповідає дружина Беніто Санта Марта де ла Крус Вільярреаль, в їх обителі мало світла, але зате завжди прохолодно, та й за 30 років дах жодного разу не підвела.

Всередині будинку прості дерев'яні меблі на земляних підлогах, зверху нависає низька стеля з гірської породи. Електрика буває, але дуже рідко, каналізаційної системи немає і поготів. Є піч, на якій сім'я готує власноруч вирощений урожай і продукти з магазину в найближчому місті. Воду набирають у гірському струмку.

Іноді буває досить холодно, визнає Беніто, і не завжди вдосталь їжі. Однак подружжя Ернандес виростили тут вже сімох своїх дітей, пише The Daily News.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2199 | Додав: adminA | Теги: камені, 30 років, мексиканців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]