13:51
Складно визначитися зі стилем інтер'єру? Його можна приміряти

Ремонт буде значно швидшим, бюджетнішим і простішим, ніж ясніше і чіткіше буде представлений кінцевий результат - дизайн приміщення, починаючи від кольору стін, закінчуючи аксесуарами. Образно кажучи, розуміючи мету, можна скласти повноцінний кошторис, етапність проведення робіт, прорахувати витрату і завчасно (зі знижкам) придбати матеріали (заощадивши при цьому), знайти надійного підрядника і так далі.

Начебто все просто і очевидно. Але! Тут і криється певна складність, оскільки багатьом якраз непросто визначитися з бажаним стилем інтер'єру. Так хочеться спроектувати яскраву і стильну картинку з тематичних журналів на власний будинок. Але чи буде це зручним (зважаючи на спосіб життя і потреби) і емоційно комфортним. Чи вийде жити в червоному насиченому кольорі або з контрастним оформленням стін? Чи не буде фобії білого кольору при оформленні кухні в білосніжних тонах?

Сумнівів маса, але і повертатися до нудних і типових рішень зовсім не хочеться. І не варто, можна скористатися одним їз таких рішень:

  1. "Приміряти" інтер'єр. Де можна відшукати неординарні дизайнерські рішення щодо оформлення кімнат? Наприклад, в готелях, знявши апартаменти, можна не тільки подивитися на колористичні та інтер'єрні рішення, а й пожити в цій самій "картинці" з журналу.
  2. Другий варіант "примірки" - професійно складений фахівцем дизайн макет приміщення в будь-якому стилі 3D формату. Такий макет відрізняється максимально реалістичною візуалізацією, плюс - можна замовити одразу кілька варіантів оформлення.

Є й "безпримірочні" рішення, як створити інтер'єр стильний, цікавий і незвичайний, але одночасно практичний і комфортний. Такий, щоб можна було не побоюватися того, що по проходженню пари тижнів оформлення набридне або викличе дискомфорт. Весь секрет тут в обробці, а саме:

  • оформлення поверхонь в одному, краще не дуже насиченому тоні. Вибирати можна незвичайні кольори, але такі, що гармоніюють з будь-якими іншими відтінками: м'який оливковий, попіл троянди, теракотовий, наприклад. Допустима і комбінація декількох тонів, але не більше трьох.
  • використання тих матеріалів для обробки, колір і навіть фактуру яких можна при бажанні змінити, причому швидко і без шкоди для якості та експлуатаційних характеристик. Ті ж шпалери під фарбування, наприклад.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1504 | Додав: abel | Теги: стилі інтер'єру, визначитися зі стилем інтер'єру, інтер'єр, вибір інтер'єру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]