14:14
Скління малогабаритної квартири

Загальною проблемою більшості квартир є дефіцит вільного місця, і в таких умовах вкрай важливо знайти спосіб скління, який би не відбирав дорогоцінного простору у, і без того компактного, житлового приміщення. Провідні виробники пропонують власникам малогабаритних квартир новий тип пластикових віконних і дверних систем - розсувні. У чому особливості та переваги складних вікон і дверей?

Виробництво і установка розсувних дверей в великих містах країни, здійснюється за передовими технологіями, дозволяє покупцям отримувати за свої гроші високоякісний і відповідає всім вимогам до екологічності та ергономічності продукт. Складено і класичні шумозахисні вікна з якісного пластикового профілю - це максимально стильне і сучасне доповнення до інтер'єру квартири. Якщо житлова площа квартири невелика, то має сенс придивитися до так званих складним вікон і дверей, що відкриваються не традиційним орним способом, а складаються як гармошка або просто зсуваються вбік. Така система відкривання віконних і дверних конструкцій не тільки зручна і економно витрачає місце в приміщенні, але і надійна - якісна фурнітура і унікальна система кріплень віконних і дверних стулок розрахована на довгі роки служби без ремонту і підвищеної уваги до себе.

Найчастіше проблему нестачі місця в малогабаритних квартирах вирішують за допомогою приєднання лоджії або переобладнання балкона в окрему житлову зону. Нерідко на балконі роблять зону відпочинку або робочий кабінет. Для цього необхідно вирішити питання зовнішнього скління, причому так, щоб на балконі або лоджії був комфортний для життя мікроклімат. А досягти цього можна лише за умови якісної віконної системи з підвищеними показниками теплоізоляції. Звичайні вікна не впораються зі складним завданням створення і підтримки комфортного мікроклімату в приміщенні, яке межує з вулицею. Для цього потрібні спеціалізовані віконні системи для зовнішнього скління, які виробляються з особливого багатокамерного профілю з підсилюють теплоізоляцію внутрішніми перегородками та багатошарового склопакета із зовнішнім триплекс-виконанням. Багатокамерність є необхідною умовою досягнення високого рівня не тільки тепло-, але і звукоізоляції, що вкрай важливо для скління балконів і лоджій, особливо в галасливих центральних районах міст і поблизу магістралей.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1524 | Додав: abel | Теги: Скління малогабаритної квартири, скління квартири | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]