14:39
Теплиці з полікарбонату: поради

Кожен городник мріє виростити рясний, безпечний і смачний урожай. Але, щоб цього домогтися, слід докласти багато зусиль і створити для рослин такі умови, при яких вони будуть активно рости і дозрівати. Для цього городнику необхідно звести на ділянці теплицю, яка допоможе йому займатися улюбленою справою на протязі всього року.

Все більшу популярність завойовують теплиці і парники, де замість скла використовується такий матеріал як полікарбонат. Вартість монтажу теплиці з полікарбонату часто значно менша, ніж зведення теплиці з використанням скла. Тому все частіше на ділянках можна побачити парники з полікарбонатом.

Особливості полікарбонату

Цей матеріал зміг завоювати серця багатьох городників. Але при цьому не всі розбираються, що це за матеріал, яка його структура та властивості.

Полікарбонат - це спеціальний пластик, який має стільникову структуру. Стільники заповнені повітрям, який є відмінним теплоізолятором. Завдяки своїй структурі, листи полікарбонату добре зберігають тепло. Щоб до рослин не проходили промені ультрафіолету, листи полікарбонату обробляються спеціальними лаками.

Переваги полікарбонату

Цей матеріал можна легко різати, надаючи йому потрібну форму. Його легко свердлити, клеїти, зварювати. Матеріал дуже легкий, при цьому добре утримує тепло і пропускає сонячні промені. Монтаж листів дуже простий, так як матеріал пластичний і легкий. Якщо є необхідність, то навіть в процесі експлуатації, парник можна легко доповнити додатковими кватирками і перегородками.

Якщо ви вирішили замовити промислову теплицю з полікарбонату, то необхідно знати про її плюси і мінуси. Головні переваги:

максимально пропускає сонячне світло;
стійкість до механічних пошкоджень;
можливість створення теплиць найрізноманітнішої форми;
20-ти річний термін служби;
зовнішня привабливість.

Вартість таких теплиць найрізноманітніша, вона залежить від довжини споруди, матеріалів, що використовуються, і додаткових опцій. На ринку можна знайти і досить бюджетний варіант і дорогу "люксову" конструкцію.

Теплиця з полікарбонату - прекрасне рішення для більшості українських городників. Застосування таких конструкцій дозволяє не залежати від примх погоди і отримати рясний якісний урожай. При цьому, дачний сезон буде раніше починатися і пізніше закінчуватися.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 986 | Додав: admin | Теги: полікарбонат, теплиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]