20:49
The Independent: Лондонський суд дозволив продати три особняка мільярдера-шахрая з Казахстану


Високий суд Лондона уповноважив керуючу компанію KPMG продати три об'єкти нерухомості класу люкс загальною вартістю 41 мільйон фунтів, що належать казахському мільярдерові Мухтару Аблязову, повідомляє The Independent.

Автор публікації нагадує, що Аблязов залишив Сполучене Королівство в минулому році, після того як був засуджений до 22 місяців в'язниці за непокору суду і дачу помилкових свідчень про розміри свого стану. В даний час його місцезнаходження невідомо. Банк "БТА", який Аблязов очолював з 2005 по 2009 роки, звинувачує його в незаконному привласненні 6 мільярдів доларів. В даний час у Високому суді розглядаються 11 позовів банку до екс-голови з відшкодування збитків.

За рішенням суду продажу підлягає розкішний особняк Carlton House на лондонській "вулиці мільярдерів" Бішоп-авеню, маєток Оклендс-парк у місті Егам площею 40 гектарів, яке раніше належало засновнику корпорації Dell Майкл Делл, і квартира в престижному районі Лондона Сент-Джонс-Вуд, передає InoPressa.ru.

Керуючий директор БТА Павло Просянкін назвав рішення Лондонського суду ще одним важливим кроком на шляху повернення активів банку, присвоєних Аблязовим. "Тепер ми зможемо продати активи, за якими було винесено судове рішення, - задоволений казахський банкір. - Ми маємо намір і надалі продовжувати використовувати рішення суду для повернення активів банку по всьому світу".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1808 | Додав: adminA | Теги: маєток Оклендс-парк у місті Егам, Аблязов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]