21:00
У Черкасах планують продавати нові квартири по $ 15 тис

У Черкасах міська влада працює над проектом будівництва доступного житла, в рамках якого планується будувати 2-поверхові будівлі на 6-7 однокімнатних квартир площею не більше 30 кв м і вартістю до $ 15 тис.

Про це заявив директор комунального підприємства "Черкасиінвестбуд" Денис Жмаев.

"Хочемо будувати малоповерхові будинки - десь на два поверхи. Там будуть квартири не більше 30 квадратних метрів. Вартість цієї квартири складе орієнтовно 12-15 тисяч доларів. Сьогодні ринок нерухомості з великими квартирами вже закінчився. Адже дуже дорого купувати і дуже дорого утримувати такі квартири. Тому ми намагаємося реалізувати цей проект. Я впевнений, що за цим майбутнє", - сказав він.

За його словами, будинки будуть розташовуватися на земельній ділянці в 10 соток.

При цьому якщо будівельна площа займатиме 2 сотки, то 8 соток можна буде використовувати в тому числі для стоянки автомобілів.

"Щоб ці 6-7 сімей, які будуть в цьому будинку жити, отримали свою невелику територію, своє закрите середовище", - пояснив директор "Черкасиінвестбуда".

Він також запевнив, що вже є інвестор, який готовий фінансувати цей проект.

"Коли будинки будуть вже побудовані, інвестор буде реалізовувати житло. Але у нас є попередня домовленість за ціною квартир", - підкреслив Жмаев.

За матеріалами svdevelopment


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Переглядів: 1975 | Додав: adminA | Теги: Черкасах, нові квартири по $ 15 тис | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]