19:17
У Лондоні знову продається будинок Pink Floyd

Напевно, кожен справжній шанувальник легендарних Pink Floyd мріяв би опинитися в особняку з сімома спальнями вартістю в 4 млн євро. Маєток в Хайген на півночі Лондона, збудований у вікторіанському стилі, служив житлом в 1960-і роки для Сіда Барретта, Роджера Уотерса, Ніка Мейсона і Річарда Райта.

Як повідомляє The Daily Mail, першими в квартиру на першому поверсі в 1963 році в'їхали Уотерс і Райт, а роком пізніше до них приєдналися Барретт і Мейсон.

Саме тут група придумала свою назву і концепцію, що призвело до випуску таких епохальних альбомів, як The Dark Side of the Moon і The Wall. Але вже проживаючи в Хайген, музиканти завоювали популярність на лондонській сцені і підписали свій перший контракт із звукозаписною компанією EMI в 1967 році.

Тепер будинок виставлений на продаж. Його власником до 2012 року був Майк Леонард, колишній викладач коледжу, де навчалися учасники групи. Після смерті власника будинок був проданий з аукціону за 1,6 млн євро і вимагав повного оновлення, будучи недоторканим протягом 50 років.

В останні роки інвестором в особняку проводилися відновлювальні роботи, і тепер він продає його за 4 млн євро.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1227 | Додав: admin | Теги: продається будинок Pink Floyd, лондон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]