19:43
У Нью-Йорку укладена рекордна угода з продажу хмарочоса


Інвестфонд Carlyle Group LP отримав 1,3 мільярда доларів від продажу хмарочоса в центрі Манхеттена, що стало найбільшою угодою на ринку нерухомості США з 2010 року, також було встановлено рекорд вартості одного квадратного метра, повідомило агентство Bloomberg.

Офісна будівля площею 600 тисяч квадратних футів (55,7 тисячі кв. метрів) була придбана інвестфондами Crown Acquisitions Inc. і Highgate Holdings Inc., які заплатили рекордну ціну за квадратний фут площі - майже 2,2 тисячі доларів (23,3 тисячі доларів за кв. метр).

Як передає "Фінмаркет", будівля розташована в торговому районі Нью-Йорка, поруч з магазинами Bergdorf Goodman, Tiffany & Co, FAO Schwarz, Apple, Barneys і центральним магазином Bloomingdale's, причому сукупний оборот останніх трьох, за оцінками аналітиків, становить 2 мільярди доларів на рік.

Хмарочос робить особливо цінним наявність 70 тисяч кв. футів торгового простору, розташованого на першому поверсі. Цей зал зданий в оренду до 2019 року магазину товарів для дому Crate & Barrel, за інформацією від джерела, за орендну плату істотно нижче ринкової.

Carlyle і партнер придбали хмарочос у 2008 році за 680 мільйонів доларів, згідно з даними Real Capital Analytics Inc.

У будівлі знаходиться штаб-квартира американського виробника одягу, аксесуарів і парфумерії Ralph Lauren Corp.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1791 | Додав: adminA | Теги: продаж хмарочоса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]