19:13
У Варшаві збудують вежу, всередині якої можна стрибати з парашутом і пірнати з аквалангом


Варшавська архітектурна студія Moko Architects представила проект вежі, всередині якої можна здійснювати глибоководні занурення і стрибати з висоти на повітряну подушку. Цю унікальну будівлю пропонується побудувати під Варшавою, в індустріальному районі Жерань, використовуючи кинуті там цементні бункери та вантажні контейнери.

Архітектори спроектували десятиповерхову будову, що складається з двох блоків. В одному можна буде здійснювати затяжні стрибки, а інша буде заповнена водою, і там можна буде пірнати з аквалангом на глибину 25 метрів і навіть на дні запливати в підводну "печеру".

Крім того, в будівлі буде гуртожиток, офіси, виставковий зал, бібліотека, спортивні магазини та літнє кафе. Будівництво має розпочатися в 2015 році, повідомляє dezeen.com.

Проект запропонований в рамках міської програми з модернізації занедбаних бункерів на каналі Жеранській, який проходить через весь район і формує муніципальний пейзаж.

Ця територія з закинутими фабриками, складами і старими бункерами стала популярним місцем для любителів екстремальних видів спорту, художників чи людей, яким подобається досліджувати порожні будівлі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2004 | Додав: adminA | Теги: Варшава, Вежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]