01:48
В Інтернеті доступна бухгалтерія та звітність онлайн

айфін звіт Одним з нововведень в організації обліку на підприємстві є бухгалтерія в режимі онлайн. Для її ведення не обов'язково встановлювати на комп'ютер спеціальні програми. Ці сервіси дають можливість ведення обліку доходів, витрат, формування звітності. Також вони нагадають про терміни здачі, можуть надати довідкову інформацію, є можливість задати питання бухгалтерам та юристам. До речі, бухгалтерія онлайн доступна в Інтернеті на сайті ifin.net.ua .

Водночас інтерфейс сервісів постійно вдосконалюється, він простий і доступний. В них може вестися бухгалтерія будь-ким, навіть тими підприємцями, які не мають спеціальних знань і навичок. Все це досить зручно.

Здавалося б, плюси онлайн-бухгалтерії в наявності. Але, на думку фахівців, така бухгалтерія має і мінуси. Головний з них - проблема збереження або безпеки даних в І нтернеті.

Звичайно, стовідсоткової гарантії ніхто не зможе дати, але розробники стверджують, що їхній продукт винятково надійний в усіх відношеннях. В е с ь захист організован о за принципом платіжних систем.

У потенційних користувачів також виникають питання, що робити, якщо сервіс раптом зникне, хто гарантує своєчасне оновлення програми або достовірність по ради даного фахівцями? Хто відповідатиме за помилки в цих випадках? Ніхто. До того ж за послуги сайтів необхідно буде платити, хоча найчастіше це символічна плата.

Творці сервісів намагаються спростувати твердження, що бухгалтерія - складна справа, і доступна лише фахівцям. Свої сайти вони намагаються зробити максимально простими, для користування самими керівниками і тими, хто не знається на бухгалтерії. Поки працівники обліку ставляться до такої ідеї досить скептично.

Зараз є багато сайтів для виставлення рахунків, отримання оплати з банківських карт і платіжних інтернет-систем. Але бухгалтерія підприємств ними рідко користується.

У кожному разі в життя приходять все нові технології, не питаючи чиїхось думок і бажань. Кожен сам для себе може вибрати спосіб роботи, який буде вважати найкращим.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1828 | Додав: admin | Теги: айфін звіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]