13:26
В Іспанії іноземні покупці нерухомості переорієнтувалися з прибережних районів на столицю

В Іспанії зарубіжні вкладники, які скуповували раніше нерухомість в прибережних районах, переорієнтувалися на столицю і тепер віддають все більшу перевагу престижним районам Мадрида та інших великих міст. Згідно зі статистичними даними, в 2014 році вже 15% всіх покупців квартир преміум-класу в Мадриді були іноземцями.

Зниження цін на 40% за останні сім років стало головним фактором, що приваблює до Іспанії іноземних інвесторів, в першу чергу з країн Близького Сходу, Азії, Європи та Південної Америки, повідомляє Euromag.

Мадрид лідирує в рейтингу цих міст з найкращою інфраструктурою, комерційними відносинами і активним розвитком будівництва житла класу преміум, що також викликає інтерес у зарубіжних вкладників.

В основному покупців цікавить житло, розташоване в центральних районах столиці, з розвиненою інфраструктурою і за прийнятною ціною за квадратний метр. Підвищений інтерес до сектору престижного житла призвів до того, що попит значно перевищив кількість пропозицій, що незабаром позначиться на цінах у цьому сегменті ринку.

Нагадаємо, в Іспанії, де вартість квартир значно нижче, ніж у великих містах України, і до того ж є закон про отримання ВНЖ при покупці нерухомості, постійно проживає багато українців.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1415 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]