22:49
В Україні інвестиції в нерухомість у нинішніх умовах не принесуть великого доходу

 Інвестиції в нерухомість у нинішніх умовах не принесуть великого доходу – можна сподіватися лише на поступове зростання цін.

Ще кілька років тому покупка нерухомості як інвестиції була вкрай популярною, зазначив ріелтор Максим Бабуряк. Однак останнім часом ситуація радикально змінилася.

“Ринок падає вже два роки. Ціни знижуються стабільно. Потрібно розуміти, що на вторинному ринку ціни прив’язані до долара, коли був такий різкий стрибок курсу, ринок сильно просів. Ще не варто забувати, що в нас у країні тривають військові дії. Люди просто бояться робити такі масштабні інвестиції і хочуть тримати гроші при собі, щоб можна було в будь-який момент витратити”, – пояснив експерт.

Наступного року експерти прогнозують поступове відновлення ринку.

“Я б звичайно радив інвестувати в нерухомість. Але потрібно розуміти, що швидко вони не окупляться. Якщо хтось хоче витратити $100 тисяч, а отримати $150 – краще, звичайно, відкривати депозит в банку”, – вважає Максим Бабуряк.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1151 | Додав: abel | Теги: Нерухомість, інвестиції в нерухомість, інвестиції | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]