12:34
Вибір лінолеуму


Лінолеум - це один з видів підлогових покриттів. Сьогодні на ринку є великий вибір лінолеуму. На відміну від ламінату та паркету його вартість на порядок нижче, при цьому забезпечує досить комфортне і красиве покриття. Звичайно, в міцності не порівняти з паркетом, але має і свої позитивні сторони в капітальному ремонті квартир.

При виборі лінолеуму з малюнком, кращим варіантом буде малюнок, який не потребує стикування і часто повторюваний. Для житлових приміщень не слід вибирати лінолеум з дуже великим малюнком. Такий лінолеум буде добре виглядати в різних установах. При виборі малюнка також не слід забувати про те, що він повинен гармонійно виглядати з шпалерами, зі стелею, а також і з дверима.

Лінолеум розрізняється залежно від сполучної сировини. Існує лінолеум безосновний, що складається зазвичай з декількох шарів, і на зміцнюючої основі.

Лінолеум буває як і підлоговий ламінат одноколірним, багатобарвним та з нанесеним малюнком. Його випускають в рулонах, ширина яких від 0.5 до 3 метрів, а товщина сягає 0,1640 дюйми. Для покриття підлог у квартирах в основному використовується лінолеум товщиною 2.5 міліметра.

Великий вибір лінолеуму з полівінілхлориду може бути як однокольоровим, так і багато кольоровим. Алкідний лінолеум стійкий до стирання і є хорошим теплозвукоізолятором.

Якість лінолеуму на пряму залежить від його ціни. Тому якщо потрібно купити хороший лінолеум, то слід придбати дорожчий. При найбільшому виборі лінолеуму слід порівнювати ціну не одного прогону, а вартість одного квадратного метра.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2030 | Додав: admin | Теги: лінолеум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]