13:23
Вибір вхідних дверей: поради

Сучасний ринок вхідних дверей дуже великий. В даний час можна знайти самі різнорідні види дверей. На що саме необхідно звернути основну увагу при виборі та купівлі вхідних дверей?

Сьогодні без вхідних дверей нікуди не дітися ні в рідному домі, ні в квартирі, ні в крихітному старезному будиночку. Безліч наявних дверей вражає будь-яку фантазію. Треба визначити, відтінок двері, тип основного замка, який саме матеріал вибрати, які правильніше обрати обробку та допоміжні елементи вибрати. Коли прийшла пора поміняти вашу вхідні двері - вам треба багато про що поміркувати.

Вибір моделі двері неодмінно буде обумовлюватися від конкретного місця, для якого вибираються двері. У разі коли на території мається надійний паркан, дозволено використовувати скло. Для житлових дверей - переважніше дерево або метал. Для заміського будиночка зазвичай обирають пластик. В навчальних закладах з'єднують загартоване скло і красивий пластик. Фанерні, алюмінієві двері, бездоганно підходять для робочих приміщень. У багатьох аеропортах, магазинах, модних салонах, конструюються скляні двері.

Якому би варіанту матеріалу ви не віддали перевагу, головна задача - щоб двері виконувала функції: надійна охорона від можливого чужого проникнення, шуму, протягу. Перебуваючи за хорошими дверима абсолютно нічого не страшно.

Двері з металу, як правило, оброблені панелями МДФ, ламінатом, вагонкою, рідкісними видами деревини, шпоном, порошковим напиленням. Моделі дерев'яних дверей виконуються з: ясен, дуб, сосна, бук. Для їхньої обробки підійдуть будь облицювальні і лакофарбові матеріали.

Дерев'яні двері в даний час користуються великим попитом. Можна підібрати низькобюджетні модифікації, наприклад, з суміщених елементів, оброблені полівінілхлоридної плівкою, з клеєного бруса. Елітні типи деревини використовуються в них лише тільки для оформлення. Прекрасна якість і дивовижний зовнішній вигляд виходить за досить невелику вартість.

Двері з пластику можуть відрізнятися хорошою надійністю і рівнем якості. Додаткові засуви, замки, гарантують розширену захищеність. Дверям з сучасного пластика абсолютно нешкідливі: зміни температурного режиму, висока волога, вплив синтетичних субстанцій.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2048 | Додав: admin | Теги: вибір вхідних дверей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]