22:29
Вибираємо дзеркало для ванної кімнати та перила для сходів
Дзеркало є обов'язковим і одним з основних атрибутів ванної кімнати. Воно не тільки дозволяє оцінити свій зовнішній вигляд або провести різні гігієнічні процедури, але і візуально розширює простір і, при правильному виборі моделі, прекрасно прикрашає інтер'єр.
При виборі моделей необхідно врахувати загальну концепцію дизайну і зовнішній вигляд всіх дрібниць. Для того, щоб за допомогою дзеркала створити гідний візуальний ефект, необхідно прорахувати все - від кольору обробки до фурнітури дверей. Тільки в такому випадку можна вибрати дійсно оптимальний варіант.

Сучасний ринок пропонує споживачеві широкий вибір дзеркал. Вони можуть відрізнятися як розміром, так і типом скла або обрамлення. Для обрамлення на сьогоднішній день найчастіше використовуються металеві або дерев'яні фігурні оправи.

На скло може бути нанесений малюнок або декор, матове напилення, гравірування, вітражі і мозаїки. Розмір же варто підбирати з точки зору практичності. Відмінність становлять тільки ванні кімнати маленького розміру, для яких більше підходять великі дзеркала, які візуально роблять їх більшими.

Але крім зовнішнього вигляду варто врахувати також і якість виробу, адже використовуватися воно буде в агресивному середовищі, для якого характерні перепади температур і висока вологість. Тому дзеркало повинне бути не тільки естетично привабливим, але і вологостійким, міцним і захищеним від випадання конденсату.

З цією метою поверхню дзеркал покривають спеціальною плівкою, яка підвищує міцність і знижує випадання конденсату. Також боротися з конденсатом допомагають світильники, які не тільки додатково освітлюють виріб, але й зменшують кількість вологи при нагріванні.

Таким чином, для правильного вибору дзеркала для ванної необхідно вибрати не тільки підходящу під інтер'єр модель, але таку, яка відповідає всім необхідним вимогам для використання при підвищеній вологості. Тому варто вибирати тільки надійну і довговічну продукцію від визнаних виробників.

Перила для сходів

Сходи в будинку дуже важко уявити без перил, вони є ключовою частиною всієї конструкції.

Перила служать для огородження архітектурних елементів будівлі та балкона. Давайте визначимо, з яких же матеріалів роблять перила. Один з найпоширеніших матеріалів для огородження сходів у громадських місцях - це нержавіюча сталь, так як вона довговічна.

Друге місце займає дерево, яке дуже популярне в заміських будинках і котеджах. Саме дерев'яні конструкції надають будинку затишку, комфорту і тепла.

Проте поручні з нержавіючої сталі дуже довговічні і прості в експлуатації. Такий матеріал дозволяють проводити прибирання з будь-якими миючими засобами.

Головне переваги перил з нержавіючої сталі - це різноманітність форм і конструкцій. Вам зможуть зібрати будь-яку конструкцію за невелику кількість часу. Виглядають перила з нержавіючої сталі дуже солідно. Якщо у себе на дачі ви вирішили поставити дерев'яні перила, то потрібно пам'ятати, що форма поручнів з даного матеріалу дуже обмежена.

Лакофарбові покриття дуже швидко зношуються, їх потрібно відновлювати 1 раз на 2-3 роки, а якщо дерев'яні перила знаходяться на вулиці, то дану процедуру потрібно повторювати щороку.

Ціна таких поручнів залежить від дерева і складності конструкції. Пам'ятайте, що для кожного приміщення потрібні свої поручні. Якщо ви власник офісного приміщення або іншого громадського будинку, то вибирайте перила з нержавіючої сталі, вони прослужать вам дуже довго, а якщо ви обираєте перила для свого будинку, то зупиніть свій вибір на дереві.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2250 | Додав: admin | Теги: перила для сходів, дзеркало для ванної кімнати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]