10:38
Вибираємо стильний і практичний ґаджет - кондиціонер: що необхідно знати

Вибираємо кондиціонер: що необхідно знати

Хороший кондиціонер допомагає впоратися з літньою спекою. Однак тільки лише охолодженням повітря його функції не обмежуються. Цей сучасний агрегат за останні роки істотно розширив список своїх функцій. Крім традиційного охолодження або обігріву повітря в приміщенні, кондиціонер допомагає очистити його - прибирає запахи і тютюновий дим, усуває пил, освіжає і іонізує атмосферу. Саме тому, якщо ви також вирішите придбати собі такий корисний, стильний і практичний ґаджет, тоді його пошуки радимо здійснити онлайн, просто перейшовши за посиланням https://skv.lviv.ua/katalog/kondicionery.

Як купити кондиціонер

Щоб оточити себе влітку прохолодою, краще придбати мобільний кондиціонер. Це невеликий прилад, який має коліщатка. Його можна пересувати в будь-яке місце, а значить, не потрібно буде витрачатися на установку і визначатися з місцем розташування. Потрібно буде лише вивести гнучкий шланг на вулицю, скажімо, через кватирку. Мобільні кондиціонери представлені у вигляді двох варіантів: спліт-системи або моноблоки.

Мобільний кондиціонер

Сучасні моделі, нарешті, впоралися з проблемою усунення конденсату. Зараз зайва волога не накопичується в них, а сама випаровується. Перед тим як купити кондиціонер, порівняйте у моделей:

  1. потужність охолодження;
  2. рівень шуму (бажано, не більше 45 дБ);
  3. інтенсивність повітряного потоку;
  4. тип охолоджувача (кращие безпечний фреон).

Спліт-системи на сьогоднішній день є найбільш популярними кондиціонерами. Вони зазвичай працюють тихо, економлять електроенергію і підтримують задану температуру повітря.

Вибір кондиціонера

При виборі кондиціонера обов'язково враховуйте наявність для нього необхідної площі і деякі корисні функції. Також варто пам'ятати, що вигідно придбати такий ґаджет можна онлайн в спеціалізованому інтернет-магазині https://skv.lviv.ua/.

Сучасні моделі мають функції:

  1. охолодження - підтримується комфортний мікроклімат, який особливо потрібен, якщо спека на приміщенні;
  2. обігріву - особливо актуальний в період міжсезоння;
  3. осушення - видаляється зайва волога;
  4. іонізації - наповнення повітря іонами для полегшення дихання;
  5. турборежима - інтенсивність роботи;
  6. авторежима - задана програма дозволяє сама встановлювати комфортну температуру і підтримувати її;
  7. режиму сну - зниження оборотів в разі залишення агрегату включеним на ніч.

Часто виробник додає до своєї техніки інші можливості, такі як вибір напряму повітряного потоку, індикатор зовнішньої температури, датчик присутності й інші.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 878 | Додав: admin | Теги: кондиціонер, Вибір, ґаджет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]