17:15
Виселена Малаховим пенсіонерка попросила Генпрокуратуру перевірити законність покупки шоуменом квартири на Остоженці



Пенсіонерка Ірина Мажарова, програвши суд шоумену Андрію Малахову, попросила Генпрокуратуру перевірити законність покупки телеведучим житла всього за 6 мільйонів рублів.

60-річна московська пенсіонерка Ірина Мажарова написала заяву в Генеральну прокуратуру Росії з проханням перевірити законність продажу трикімнатної квартири на Остоженці в центрі Москви телеведучому Андрію Малахову за заниженою ціною, пише Life News.

На думку експертів, шоумен отримав апартаменти з видом на храм Христа Спасителя майже задарма: за 6 з невеликим мільйонів рублів замість 2 мільйонів доларів. Раніше повідомлялося, що у зв'язку з цим можлива навіть кримінальна справа.

"Моя довірена особа просить перевірити законність дій московської влади, які несподівано переводять це приміщення зі статусу" нежитлового "в" житлове ", після чого воно купується Малаховим", - розповіла Life News адвокат пенсіонерки Тетяна Хаустова.

На думку юриста, дії чиновників, які оформляли документи, дозволили Андрію Малахову обзавестися елітною нерухомістю. І це слід кваліфікувати як мінімум як перевищення посадових повноважень, а можливо, і як шахрайство.

"Я не можу виключати і корупційної складової", - говорить адвокат Тетяна Хаустова.

Представник інтересів Ірини Мажарової пояснила, що після того, як у приміщення в квітні 2012 року змінився статус, воно перейшло з ведення Департаменту майна в юрисдикцію Департаменту житлової політики столичної мерії, який через кілька місяців продав квартиру Андрію Малахову за 6,144,219 рублів 54 копійки.

При цьому, за даними незалежних ріелторів, вартість цієї квартири на Остоженці може досягати 60 мільйонів рублів. Бюджет міста втратив, відповідно, близько 54 мільйонів.

"Вимоги Мажарової повністю незаконні, - заявляє зі свого боку адвокат Елісо Міндіашвілі, що представляє інтереси Андрія Малахова. - У неї не було жодних стосунків з Департаментом майна, щоб наполягати на праві першочергового викупу квартири".

За даними Елісо Міндіашвілі, єдиним документом, яким володіє Ірина Мажарова, є договір суборенди на це приміщення, яке минуло в 2011 році.

Нагадаємо, 24 грудня Хамовнічеський суд Москви задовольнив позов Андрія Малахова про виселення пенсіонерки, яка мешкала в купленій їм квартирі. Заява Ірини Мажарової з проханням визнати за нею право на першочерговий викуп квартири з держвласності була відхилена.


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1815 | Додав: adminA | Теги: квартира на Остоженці, Андрія Малахова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]